29.06.2020
Katy Perry a declarat ca s-a gandit sa se sinucida dupa despartirea de Orlando Bloom „Pur si simplu m-am prabusit”

Katy Perry este in asteptarea primului ei copil cu logodnicul Orlando Bloom, dar se pare ca nu a fost asa de fericita intotdeauna. Cantareata a dezvaluit ca isi dorea sa se sinucida dupa despartirea de actorul britanic in 2017. 

Citeste si :  Nimeni nu atinge geanta Reginei Elisabeta! Ce mesaj codat ascunde poseta Reginei? 

Cantareata in varsta de 35 de ani a declarat intr-un interviu pentru postul de radio SiriusXM CBC ca in 2017 a trecut peste o perioada destul de grea si depresiva: „Cariera mea se afla pe o pata ascendenta si tot urca, apoi a coborat, nu mult din perspectiva altora. Dar pentru mine momentul acela a fost precum un seism puternic. Am dat atat de mult, m-am consumat si pur si simplu toate acestea m-au distrus. Ma despartisem de iubitul meu care acum va fi tatal copilului meu... Si apoi eram atat de incantata ca voi da lovitura cu urmatorul album. Dar validarea nu m-a dus acolo sus, asa ca m-am prabusit”.

Esecul albumului Witness (2017) a fost destul de considerabil pentru cariera muzicala a artistei. Albumul a primit recenzii diverse de la criticii de muzica si acesta a fost mai putin intrebat decat celelalte lucrari ale interpretei. 

Katy spune ca acum este mult mai bine, dupa ani de zile in care a infruntat probleme legate de sanatatea mintala. Vedeta a povestit ca pana la urma credinta a ajutat-o sa se vindece de-a lungul timpului, fiind sustinuta de parintii ei care sunt pastori penticostali.

„A fost cumva important pentru mine sa ajung in acel punct, in care am fost distrusa, pentru a vedea golurile din viata mea dintr-o alta perspectiva.  Recunostinta este probabil cea care mi-a salvat viata, pentru ca daca nu descopeream ca ma zideam in propria tristete probabil as fi facut pasul si as fi sarit. Dar am gasit modalitatea de a fi recunoscatoare. Atunci cand totul devine greu, imi spun: "Sunt recunoscatoare !", chiar daca sunt intr-o stare deplorabila”.

„Speranta a fost mereu o optiune pentru mine datorita relatiei mele cu Dumnezeu si a ceva ce e mai presus decat mine. Speranta mea e ca ceva mai puternic decat persoana mea m-a creat cu un scop, pentru un anume motiv, si ca fiecare persoana are o menire pe lumea aceasta”, a mai adaugat interpreta.

Citeste si :  A trecut peste despartirea de Razvan Simion? Imaginea provocatoare in care apare Lidia Buble

Perry a mai povestit ca a scris un cantec pentru fiica ei. In piesa „What Makes A Woman”, cantareata transmite ideea ca „nu sunt limite pentru niciun vis”.

Dupa un an de relatie, Katy Perry si Orlando Bloom s-au despartit in 2017, dar s-au impacat ulterior. Acum cei doi asteapta un copil impreuna. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie