06.04.2021
Kate Middleton ar fi fost inselata de Printul William in timp ce era insarcinata cu al treilea copil. Cum arata presupusa amanta

Se pare ca printul William ar fi calcat stramb chiar in timp ce sotia sa era insarcinata cu cel de-al treilea copil. 

Citeste si :  Acuzatii dure dupa decesul lui Maradona: „A fost abandonat, a murit singur”

Conform publicatiei In Touch Weekly, William si Marchiza de Cholmondeley, Rose Hanbury, ar fi avut o scurta idila in timp ce Kate era insarcinata cu Printul Louis, adica la sfarsitul anului 2017 si inceputul lui 2018.

Conform unei surse din interiorul Palatului, situatia nu este deloc roz: „Sunt tot felul de zvonuri conform carora William ar fi inselat-o pe Kate in timp ce aceasta era insarcinata”. Cand Ducesa de Cambridge a aflat, a rupt imediat legaturile cu Rose.

„Nu este o surpriza faptul ca au aparut zvonuri despre William si Rose - ceva atat de important si de suculent nu putea fi pastrat secret pentru totdeauna”, a adaugat sursa, precizand ca intreaga aventura este „cel mai negru cosmar al lui Kate”.

Publicatia mai adauga ca, desi s-a simtit „umilita” de aceasta indiscretie a sotului sau, Kate Middleton nu va divorta niciodata, in joc fiind titlul de Regina a Marii Britanii. 

Citeste si :  Mark Stam aduce vara si caldura mai aproape! Cine este blonda din Romania cu care a colaborat basarabeanul, spunand ca „e ok cateodata sa plangi.” „Ma bucur ca a acceptat sa ducem impreuna mesajul acestei melodii ascultatorilor nostri”

Sursa foto: Getty, Profimedia

Articole din aceeasi categorie