30.06.2020
Katalina Rusu a publicat o noua fotografie cu micuta sa. Iata cum a reactionat sotul acesteia

Ieri, intepreta Katalina Rusu a publicat o noua imagine alaturi de fetita sa - Melissa. Cele doua fac deja mai toate lucrurile impreuna.

Citeste si :  Interpreta Katalina Rusu a aratat, in premiera, chipul fetitei sale. Cu cine seamana micuta Melissa

In imagine mamica isi tine printesa in brate. Ambele sunt imbracate in halate albe si au cate un prosop pe cap. Fetele de parca ar poza pentru un pictorial din revista ,,Vogue''.

,,Sa ne racorim putin pe aceasta canicula'', a mentionat cantareata in postare. Apoi a mai adaugat ca le ureaza tuturor o seara frumoasa, notand ,,impreuna cu Melissa, va dorim o seara binecuvantata pentru toate sufletelele!''

Poza tinerei mamici si a micutei de aproape cinci luni a adunat multa admiratie. 1145 de fani virtuali au apreciat fotografia, iar atii 22 au lasat comentarii. ,,Foarte frumoase sunteti. Multa sanatate si sa va bucure toata viata'' a scris cineva, iar o domnisoara a mai adaugat ,,Of, of, of, cat de dulce e cea micuta''.Nici sotul Katalinei si taticul Melissei nu a putut trece cu vederea peste fotografia iubitelor sale. Acesta le-a lasat trei inimioare mari si rosii sub postare. 

Reamintim ca pe 31 ianuarie vedeta a devenit pentru prima data mama. Impreuna cu barbatul sau, Andrei Croitoru, ei si-au increstinat fiica la Manastirea Curchi.

Citeste si :  Katalina Rusu si-a botezat fetita. Ce tinute au ales sa poarte parintii la acest eveniment

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie