04.04.2024
Johy Davis: „Cineva mi-a spart parola la Facebook și a avut acces la Telegram”. Iată ce a făcut interpretul imediat după - FOTO

Împărtășește cu urmăritorii lui atât momentele frumoase, cât și mai puțin frumoase. Este vorba despre nimeni altul decât Johy Davis.

De curând, interpretul s-a lăudat cu faptul că și-a luat o nouă mașină, acum însă a avut vești mai puțin bune pentru abonații lui.

După cum a povestit Johy Davis pe online, cineva i-a spart contul de Facebook. „Cineva mi-a spart parola la Facebook și a avut acces la Telegram. Rog să nu răspundeți la niciun mesaj”, a spus el.

Peelingul scalpului - una dintre cele mai eficiente proceduri pentru un păr deteriorat și deshidratat! Sfaturi utile de la specialista Mariana Bîrcă: „Alimentele sunt pentru consum, iar pentru păr sunt...” - VIDEO

Totodata, Davis a menționat că cineva se ocupă de restabilirea contului.

Peste câteva ore de la incident, interpretul și-a anunțat comunitatea de pe Instagram că problema a fost rezolvată: „Am recuperat pagina”.

Valeria Pasha, în goană după senzații tari! Interpreta a încercat un sport plin de adrenalină: „E o bună terapie de a scoate nervii din tine” - VIDEO

Johy Davis este un tânăr interpret de la noi, care se diferențiază prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 72 de mii de urmăritori.

Articole din aceeasi categorie