31.07.2020
Johnny Depp, un „dependent de droguri” si un „misogin violent”. Care e pozitia avocatului sau

Johnny Depp este un dependent de droguri cu porniri violente si un misogin care si-a atacat sotia si care foloseste cuvinte grele atunci cand vorbeste despre femei, conform pledoariei finale a avocatului apararii Sasha Wass.

Pledoaria a fost sustinuta luni in fata unei instante londoneze unde se judeca procesul in care celebrul actor acuza un tabloid britanic de defaimare, transmite Reuters.

Citeste si :  Johnny Depp va da in judecata tabloidul The Sun pentru defaimare. Ce s-a intamplat?

Starul seriei „Pirates of the Caribbean” a dat in judecata trustul de presa News Group Newspapers, care detine publicatia The Sun, si pe unul dintre jurnalistii angajati la acest trust, Dan Wootton, din cauza unui articol publicat in 2018 in care era prezentat drept „un barbat care isi bate sotia”.

Atat Johnny Depp, 57 de ani, cat si ultima lui sotie, actrita Amber Heard, 34 de ani (cei doi au fost casatoriti in perioada 2015 - 2017), au depus marturie in proces.

Depp a sustinut ca nu a fost niciodata violent cu Amber Heard si cu nicio alta femeie si a precizat ca fosta sa sotie este cea care il ataca si se comporta violent. De cealalta parte, Amber Heard a descris multiple incidente in care sustinea ca a fost agresata fizic de actor.

In concluziile asupra cazului prezentate de avocatii apararii, care doresc sa demonstreze ca nu a fost vorba de o defaimare in articolul din 2018 pentru ca Johnny Depp isi batea intr-adevar sotia, avocatul Sasha Wass l-a prezentat pe actor ca pe un „dependent de droguri fara speranta” al carui abuz de substante halucinogene, gelozie si accese de furie l-au transformat intr-un pericol real pentru partenera sa de atunci.

Citeste si :  Johnny Depp – batut de fosta sotie. DailyMail a publicat inregistrari audio, care dovedesc violenta din partea lui Amber Heard

Ea a povestit ca abuzul de droguri il facea pe Johnny Depp sa nu-si poata controla furia si sa se metamorfozeze intr-un alter ego violent pe care chiar actorul il numea „Monstrul” si ca amintirea acestor momente ar putea sa fie stearsa din memoria actorului de abuzul continuu de droguri si alcool.

Invocand mesaje text si e-mail in care Johnny Depp folosea cuvinte grele la adresa sotiei sale, sau chiar despre alte femei, avocatul Sasha Wass a sublinat ca acesta este departe de a fi acel tip de „gentleman din sud”, model de conduita pe care actorul a sustinut ca l-a urmat mereu in viata.

Ea a citat din mesajele pe care Depp i le-ar fi trimis in 2013 prietenului sau, actorului Paul Bettany, in care ii spunea ca ar ineca-o si i-ar da foc lui Amber Heard. Wass l-a mai acuzat pe Depp ca ar fi „profund misogin” si a precizat ca gelozia actorului fata de presupusele relatii extraconjugale ale lui Amber Heard, printre care si o relatie cu miliardarul Elon Musk, ar fi reprezentat catalizatorul pentru numeroase episoade violente.

Citeste si :  Amber Heard, fosta sotie a lui Johhny Depp: „Imi era teama ca ma va omori.”

Conform publicatiei The Mirror, Elon Musk a respins acuzatiile lui Johnny Depp conform carora ar fi avut o aventura cu Amber Heard in perioada in care aceasta era inca sotia starului din „Pirates of the Carribean”.

In cadrul procesului, instanta a putut examina un mesaj pe care Johnny Depp l-ar fi trimis unui prieten pe nume Christian Carino, si in care ameninta ca ii va taia o anumita parte anatomica lui Musk. Insa seful Tesla si SpaceX a luat in gluma amenintarea, declarand pentru The New York Times: „Daca Johnny vrea sa ne batem in cusca, va rog sa ma anuntati”. Elon Musk a precizat ca relatia sa cu Amber Heard a inceput dupa ce mariajul dintre actrita si Depp s-a incheiat.

Avocatul Sasha Wass a continuat prin a-l prezenta pe Johnny Depp ca pe un misogin care apeleaza la metodele „clasice” pentru a discredita o femeie - o acuza ca era interesata doar de banii sai, ca era o usuratica si o adultera.

Ea a precizat ca Amber Heard a respins acuzatiile ca l-ar fi inselat pe Depp, chiar daca aceste acuzatii nu aveau nicio relevanta in cadrul procesului. Ea a mai spus ca Amber Heard este o actrita de succes si ca este independenta din punct de vedere financiar.

Prin faptul ca o acuza pe Amber Heard ca l-ar fi atacat si lovit, Johnny Depp incearca sa se prezinte in fata instantei ca victima si nu ca agresor, a mai sustinut Sasha Wass. Acuzat de violenta si de abuz de droguri, actorul a raspuns aruncand aceleasi acuzatii asupra fostei sale sotii.

Citeste si :  „Patru linii de cocaina si un pahar de whiskey, la micul dejun." Dezvaluiri socante despre Johnny Depp

Johnny Depp sustine ca toate aceste acuzatii sunt inventate, pozitie ce a fost confirmata si de martorii pe care i-a adus in sprijinul sau. Fosta sa partenera de viata si mama a celor doi copii ai sai, Vanessa Paradis, precum si actrita Winona Ryder, cu care a fost logodit in anii ’90, au declarat ca actorul nu a fost niciodata violent si ca nu cred in acuzatiile ce-i sunt aduse de Amber Heard.

Johnny Depp a fost victima abuzurilor comise de Amber Heard.

Actorul nu s-a comportat violent fata de fosta sa sotie, Amber Heard, ci aceasta era cea care il ataca, conform depozitiei finale a avocatilor actorului.

Citeste si :  Johnny Depp a jignit-o pe Amber Heard la tribunal. „E o sociopata narcisista”

Deocamdata, nu se stie cand va fi anuntata sentinta.

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie