21.01.2023
Jennifer Coolidge si-a facut cont pe TikTok si a parodiat-o pe Jennifer Lopez, cu solista chiar langa ea: „Am incercat sa fac ceva cool” - VIDEO

Jennifer Coolidge si-a gasit o alta Jennifer celebra sa o ajute sa faca primul ei TikTok si sa aiba si succes. Filmuletul postat pe reteaua sociala a fost vazut de peste doua milioane de ori in doar 10 ore, in timp ce pe Instagram, aproape opt milioane de utilizatori l-au vizionat. Si nici nu e de mirare de ce.

Pe langa popularitatea in crestere a lui Jennifer Coolidge, personalitatea ei si faptul ca pare mereu gata de distractie o fac indragita de milioane de oameni. In primul sau TikTok, actrita de 61 de ani a facut o parodie amuzanta la adresa lui J.Lo. 

Kim Kardashian, criticata dur dupa ce a achizitionat bijuteria purtata de printesa Diana: „O va distruge ea cumva!”

Aceasta a recitat cateva versuri din melodia de succes „Jenny from the Block”, cu solista chiar langa ea. Mai mult, a primit si aprobarea divei, care, la sfarsit, i-a spus: „Chiar imi place”. Si alte vedete de prim rang au luat cu asalt rubrica de comentarii, dar si fanii actritei: „Nu eram pregatita sa va vad pe voi doua impreuna”; „Arta”; „Shakespeare tremura”; „Un mod grozav de a intra pe TikTok”; „Doua regine in aceeasi camera?”.

Coolidge o interpreteaza pe soacra lui Lopez in filmul „Shotgun Wedding”, asa ca cele doua s-au intalnit atat la premiera si la petreceri, cat si in interviurile pentru promovarea peliculei.  „Acesta este primul meu TikTok si am incercat sa fac ceva cool. Cred ca o sa recit o poezie care-mi place”, a spus Coolidge, serioasa, in debutul clipului.

Cher, indragostita si foarte fericita in bratele iubitului cu 40 de ani mai tanar. Si-a vopsit parul blond pentru a se asorta cu el - FOTO

Articole din aceeasi categorie