16.06.2020
Iubita lui Dorian Popa - intr-o tinuta excesiv de sexy. Vezi cum a pozat Claudia Iosif in piscina artistului

Se pare ca antreprenoarea romanca a dorit sa atraga privirile tuturor si chiar i-a reusit. Claudia Iosif a pozat intr-o rochie transparenta, uda si fara lenjerie intima in piscina iubitului sau.

Citeste si : In vizita la Dorian Popa! Cum arata piscina casei lui de peste 300.000 de euro

Tanara a publicat imaginea provocatoare pe pagina sa oficiala de Instagram. „Bebs”, asa cum o alinta Dorian, a pozat in bazin, imbracata, dar dezbracata.

Claudia a purtat o rochie lunga si alba, iar pe sub aceasta nu avea nimic. Fanii au putut admira formele ei, in special, posteriorul bombat.

Chiar daca cea mai importanta in aceasta imagine era fata, urmaritorii iubitei lui Dorian au observat si o mica supriza in partea stanga a imaginii. Catelusul cantaretului roman, Chelu', i-a infrumusetat fotografia. Acesta se uita la „mica sirena” in rochie alba.

Fanii au apreciat postarea Claudiei si au lasat si sute de comentarii. In total, poza a acumulat 54,2 mii de inimioare, mai mult decat adunau celelalte publicatii de obicei. Admiratorii au mentionat ca le-au placut noua fotografie, dar au si glumit pe baza catelusului curios. Acestia au notat: „Chelu stie ce stie” sau „oare la ce trage Chelu cu ochiu?”

Actorul Dorian Popa si designerul Claudia Iosif traiesc o frumoasa poveste de dragoste, desi nu afiseaza prea multe detalii pe site-urile lor de socializare. Cei doi formeaza un cuplu de un an si ceva.

Citeste si : In familia lui Dorian Popa vine barza! „Poti sa-mi spui...”

Surse foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie