22.01.2023
Irina Rimes, moment inedit din vacanta. De ce a ironizat-o iubitul artistei - FOTO

Irina Rimes si iubitul ei, David Goldcher, au plecat intr-o vacanta de vis, departe de casa, unde se bucura de soare si de plaje superbe. Cei doi se afla pe o insula ce face parte din Polinezia Franceza, de unde artista a postat imagini inedite pe retelele de socializare, pentru a impartasi cu fanii sai din experienta lor. Dincolo de fotografiile cu peisajele unice, vedeta a dezvaluit si un moment amuzant din timpul vacantei.

Cantareata isi tine la curent fanii de pe social media si posteaza fotografii din timpul activitatilor pe care le fac, cu peisaje si cu mancarurile pe care le incearca. Ei bine, desi se afla intr-un loc plin de cultura si noutate, Irina Rimes nu a uitat de bunatatile de acasa, motiv pentru care a vrut sa isi aminteasca de traditionala tocanita romaneasca.

Comanda artistei de la restaurant l-a amuzat teribil pe partenerul acesteia, care a ironizat-o pentru faptul ca a calatorit mii de kilometri pentru a manca aceleasi preparate din Romania. Amuzata si ea de situatie, Irina Rimes a postat un InstaStory in care le-a aratat fanilor cum arata farfuria.

Cum arata masina pe care Dorian Popa a dat 300.000 de euro. I-au dat lacrimile cand a vazut-o in fabrica din Italia - FOTO/VIDEO

„David face misto de mine ca am traversat doua oceane ca sa mananc mamaliga cu tocanita”, a scris Irina Rimes pe Instagram.

Dupa o lunga absenta de pe online, Pasha Parfeni a aparut cu vesti ingrijoratoare! Ce s-a intamplat cu interpretul in vacanta din Mexic: „Tare ma bucur ca am ajuns acasa” - VIDEO

Irina Rimes si David Goldcher se bucura de una dintre cele mai frumoase aventuri in care au plecat impreuna. Cantareata si iubitul ei au vizitat locuri indepartate si au admirat frumusetile naturii, fiind inconjurati de peisaje unice. Jurata de la „Vocea Romaniei” a impartasit cu publicul o parte din amintirile lor, surprinzand cele mai bune cadre din timpul calatoriei.

„Am vrut sa postez cum am ajuns acolo dar mi-am dat seama ca am sters filmarea, din pacate Ua Pou Este o insula la 40 km de Nuku Hiva, insula cea mai importanta dintre insulele Marchize, foarte particulara, daca nu sunteti pregatiti pentru lucruri pe nepregatite nu mergeti acolo. In rest, imi pare rau ca n-am reusit sa facem tot ce mi-am dorit sa facem pe insula asta; trebuia sa ajungem acolo sus, dar din cauza ca nu mai era benzina pe insula, n-am putut explora pana la capat. Ne-am ales, insa, niste amintiri frumoase intr-o mica comunitate de marchizieni care isi fac si ei veacul la capatul lumii in paradis (pentru noi, vorba mamei mele ce mai copii n-ati gasit si voi sa va faceti vacantele mai aproape hehe)”, a spus Irina Rimes.

Fotografia spune tot! Gabriella Damir si fiul sau, Avraam, au fost externati din maternitate - FOTO

Articole din aceeasi categorie