18.02.2019
Ionel Istrati, revoltat: "Tineretea este trecatoare, iar in scurt timp, unele dintre voi vor cauta si botox si silicoane." - FOTO
Interpretul este revoltat de criticile facute de internauti la adresa mamei sale. Acesta a venit cu un raspuns pe potriva.
  
Recent, pe site-ul perfecte.md, a fost publicat un articol despre mama lui Ionel Istrati, Valentina Istrati, precum ca aceasta arata de invidiat la cei 58 de ani ai ei. Vezi articolul aici.
  
 
Aceasta postare a trezit pe Facebook un val masiv de comentarii, unele de lauda si apreciere, altele insa, mai putin placute si chiar ofensive.
      
   
Cantaretul a ramas uimit de reactia internautilor si a venit cu o replica dura, dar constructiva, pentru cei care au comentat urat: „Dragile mele „comentatoare"(Maria Scurtu, Vasilian Marina, Svetyk Svetyk, Diaconu Anna), va rog sa nu uitati ca tineretea este trecatoare, iar in scurt timp, unele dintre voi vor cauta si botox si silicoane! Pentru ca aveti si voi mame, ar fi bine ca inainte de a face o remarca, sa conectati ratiunea, care este extrem de valoroasa in viata cotidiana. Mama mea nu a pretins niciodata la vreun titlu, nu s-a afisat nicaieri pentru apreciere, asa ca scrierile voastre ofensatoare sunt indecente!”.
       


Intre Ionel Istrate si mama lui a existat dintotdeauna o legatura mult mai speciala. Probabil, inainte de relatia mama – fiu, acestia sunt cei mai buni si devotati prieteni. Lucrurile date sunt demonstrate si de multiplele fotografii pe care le posteaza cei doi impreuna, dar si de mesajele frumoase transmise unul altuia pe retelele de socializare.
   
         
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie