11.06.2024
Ion Suruceanu s-a născut a doua oară! Cum a trecut interpretul peste probelmele de sănătate, dar și cum se simte acum: „A fost o perioadă foarte grea...” - VIDEO

Interpretul, Ion Suruceanu a fost surprins la Gala Premiilor fashion VIP. Ce dezvăluiri a făcut acesta despre stare lui de sănătate, dar și cum i s-a schimbat viața.

La sfârșitul anului trecut, interpretul Ion Suruceanu a fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală. Se presupunea că acesta s-ar fi aflat în stare gravă, iar colegii de breaslă au venit cu mesaje de susținere și îndemn la rugăciune pentru însănătoșirea cântărețului. La câteva zile acesta a fost transportat la o clinică din Germania cu un avion special care a aterizat la Chișinău împreună cu o echipă de reanimatologi germani, care au evaluat starea de sănătate a artistului, înainte de zbor.

După perioda grea prin care a trecut, interpretul nu a apărut nicăieri, iar ieri a fost văzut la Gala Premiilor Fashion VIP.

La prima apariție publică, interpretul a apărut cu zâmbetul pe buze. „Un motor bun pe care îl desfaci și după vin niște specialiști buni și-l strâng la loc, cam așa mă simt și eu acum. Încetișor mă restabilesc și în putere și în toate. A fost o perioadă foarte grea, i-am avut alături pe fiul și nora mea. Le mulțumesc lor că au decis să mă ia acolo, deoarece aici medicii îmi spuneau că mai am câteva zile și e gata, am mai fost și câteva zile în comă, dar mi-am revenit. Pe data de 18 noiembrie când mi-am revenit, nora mi-a spus că m-am născut a doua oară”, a dezvăluit interpretul în cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă.

Ion Suruceanu este un cântăreț moldovean și fost parlamentar. În 1990 a fost distins cu titlul de Artist al Poporului în RSS Moldoveneasca. 

Articole din aceeasi categorie