27.01.2024
Intorsatura soc! Patric Hanganu nu mai are voie sa se apropie de copil: „Sunt agresiv si periculos pentru copilul meu"

SIn urma celor intamplate si relatate pe social media, Patric Hanganu a anuntat care a fost decizia judecatorului si ce restrictie i s-a pus.

Patric Hanganu a publicat un InstaStory in care a vorbit despre decizia judecatorului: „Am fost acum in judecata, s-a stabilit ca sunt agresiv si periculos pentru copilul meu si timp de o luna nu am nici un drept sa ma apropii de el. Trebuie sa fiti atenti de oamenii cu care traiti si sa fiti atenti cateodata sub blana aia de oita blanda se poate ascunde un lup. Da, eu am fost gresit fata de ea, ea fata de mine, nu sunt familiile perfecte si sunt diferite situatii dar tu sa iei tatal de langa copil, asta mi se pare o crima morala fata de un copil care isi iubeste tatal ”.

Insa a avut parte si de o veste buna, interpretul a mentionat: „Totusi este si partea pozitiva la toata situatia aceasta, mama copilului a solicitat ca trei luni sa nu ma apropii de ea si de copil si de copii ei doi din prima casatorie. Insa judecatorul a fost bland cu mine si mi-a dat doar o luna, ea acolo a dus diferite probe pe care noi le contestam. Eu un pic am ramas socat de unele probe, dar inteleg ca la noi in tara este coruptie si este foarte usor sa obtii un certificat, de exemplu cu comotie cerebrala”.

Acum cateva zile, Patric Hanganu a iesit in lacrimi pe online spunand ca s-a despartit de fosta iubita, iar acum aceasta nu i-ar permite sa-si vada fiul.

„Ma adresez cu multa rusine la comunitate si la oameni, nu ca barbat si nu ca cantaret, dar ca om si ca tata. Acest video il postez cu lacrimi in ochi si cu multa rusine si sunt gata sa ma umilesc si sa accept toata umilinta si bataia de joc din partea oricui numai ca sa pot sa imi vad copilul si sa nu mi se ia drepturile de tata asupra lui. Vreau sa ajunga la ochii cuiva care se ocupa si de drepturile tatilor si a copiilor, nu numai de interesele mamelor. Eu nu sunt un criminal, nu sunt un om bolnav, nu sunt agresiv cu el, il iubesc mai mult ca orice si sunt gata de orice doar pentru ca sa stiu ca este totul bine si este protejat. Am plecat de la mama lui dupa o perioada de cearta si neintelegere. Am ajuns deja prea mult sa ne numim cu cuvinte urate si sa ne certam prea tare. La ultima cearta fiica ei mai mare m-a filmat in stare de nervi si a rupt din context unele video si cu ele ma santajeaza ca o sa imi ia copilul si o sa imi faca dosar penal si nu o sa pot sa ma apropii de el minim 3 luni. M-am saturat ca barbat sa tac si sa fiu atat de tare umilit si injosit. Sa fii om public si sa iesi cu declaratii din viata personala este un lucru foarte rusinos pentru mine, dar nu stiu ce pot sa mai fac, sunt distrus moral si ma simt atat de tare nedreptatit de politie si de mama lui care de 3 zile nu imi permite sa il strang in brate macar 5 minute. Macar in hol sau afara cu el sa stau un pic. Timp de un an si 6 luni am participat foarte activ la cresterea lui, numai bona o achitam 15 mii de lei ca sa stea cu el cate 10 ore, 6 zile pe saptamana. Mama lui practic deloc nu participa pentru ca petrece mult timp la serviciu, chiar daca in mare parte eu acopeream toate cheltuielele posibile. Am achitat tot ce spunea mama, tot ce era mai scump era pentru el. De-a lungul timpului ea prin unele actiuni ma provoca la cearta si ma filma si ma inregistra la nervi si ma dadea la politie, dar eu nu sunt un om periculos...”, a povetit Hanganu.

Patric Hanganu, in lacrimi pe Instagram! Dupa ce s-a despartit de iubita lui, aceasta nu i-ar mai permite sa-si vada fiul: „Va rog sa ascultati un tata care isi iubeste copilul si este nedreptatit” - VIDEO

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Articole din aceeasi categorie