07.11.2019
Internautii o iau peste picior pe Vera Brejneva si afirma ca Meladze ar fi parasit-o. „Kostik si-a gasit alta sexy girl. Bumerangul e asa o chestie.”
Barfele despre divortul dintre Vera Brejneva si Konstantin Meladze iau amploare. Acum, haterii nu se abtin si o iau peste picior pe artista chiar in comentariile de pe Instagram.

Vera Brejneva este foarte discreta cand este vorba despre viata ei de cuplu si familie. Nu vorbeste la aceasta tema si nu prea publica imagini cu sotul ei, producatorul ucrainean, Konstantin Meladze. Ba mai mult, aceasta a sters si pozele existente de pe contul ei.

Citeste si: Probleme in paradis? Vera Brejneva si-a sters toate pozele de pe Instagram, in care apare alaturi de sotul ei, Konstantin Meladze. Ce spune artista

Toate acestea dau motiv internautilor curiosi sa speculeze la acest subiect. Recent, haterii artistei i-au atacat contul de Instagram cu mesaje precum ca Meladze ar fi parasit-o. „Kostik si-a gasit alta sexy girl. Bumerangul e asa o chestie.”, a scris cineva in dreptul unei imagini publicata de blondina.

Brejneva nu a stat mult pe ganduri si i-a replicat internautui rautacios: „Ah, frumoasa binevoitoare! Iata fericire in sfarsit pentru dumneavoastra...”

Amintim ca recent, presa din Rusia a anuntat ca producatorul in varsta de 56 de ani ar avea o idila cu o alta membra Via-Gra, Erika Gerceg, de 31 de ani.

Imagini pentru erika herceg

Multi insa au fost si cei care-au sustinut-o pe artista si au sfatuit-o sa nu acorde atentie gurilor rele.

Amintim ca Vera Brejneva a devenit celebra gratie participarii sale in proiectul Via-Gra. Ulterior aceasta a parasit trupa, incepand o cariera solo. In 2010 lanseaza hitul Lepestkami slez, alaturi de Dan Balan, iar in 2007 si 2012, Vera devine Cea mai sexy femeie din Rusia, conform revistei Maxim. Acum, artista este casatorita cu producatorul ucrainean - Konstantin Meladze. Cei doi sunt impreuna oficial de 4 ani.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie