03.05.2021
Instagram vs. Realitatea! Totul in jur - fake. Cum arata divele fara photoshop

Daca te uiti mult timp la fotografiile modelelor de pe Instagram, poti intra in depresie si avea un munte de complexe. Cu toate acestea, nu ar trebui sa ai incredere in tot ceea ce vezi pe internet, deoarece in viata reala, nu este deloc ceea ce pare in imaginile ideale. Vezi in articolul de mai jos vedetele Instagramului care folosesc Photoshop pentru a-si face face si corpurile impecabile.

Tammy Hembrow (11 milioane de urmaritori)

Bloggerita australiana Tammy Hembrow arata intotdeauna impecabil pe Instagram. Fata le ofera urmaritorilor sai sfaturi despre cum sa arate mai bine, impartasind cu ei programe de instruire si secrete de auto-ingrijire. Cu toate acestea, celebra blonda nu dezvaluie toate cartile ... Cheia aspectului ei ideal depinde in mare masura de abilitatea de a folosi Photoshop.

Este suficient sa faci o comparatie cum arata Tammy pe retelele sale sociale si pe paginile altor persoane sau in imaginile surprinse de paparazzi. Diferenta este enorma!

Natalia Gordienko - in centrul atentiei la petrecerea lui Filip Kirkorov! Moldoveanca s-a distrat cu Olga Buzova, Geegun, Jony si multe alte vedete ale showbizului rusesc, de parca nici nu exista pandemia - VIDEO

Tana Mongeau (5,3 milioane urmaritori)

O alta bloggerita care face magii cu ajutorul Photoshopului este Tana Mongeau. Adauga volum acolo unde ii lipseste sau scoate de unde este prea mult.

Natalie Halcro (5 milioane)

Natalie Halcro este sigura ca nu exista niciodata prea mult Photoshop si, prin urmare, face abuz de filtre pentru pozele sale. Daca comparam fotografiile fetei din „Instagram” cu modul in care arata in viata reala, poate parea ca sunt doi oameni diferiti.

Cu cearcane de parca au fost batuti! Nopti albe pentru Valerii Meladze si Albina Djanabaeva - VIDEO

Anastasia Kvitko (10,1 milioane urmaritori)

Anastasia Kvitko este gata pentru orice, de dragul abonatilor si al aprecierilor. Chiar si sa isi photoshopeze zilnic fotografiile pana nu o mai recunosti.

Lindsey Pelas (9,1 milioane urmaritori) 

Modelul Playboy si vedeta Instagramului, Lindsay Pelas, stie ce sa faca pentru ca fotografia sa fie populara pe internet. Postura corecta, iluminare buna, tinuta stralucitoare si ... photoshop!

Orice silueta, chiar si cea mai ideala poate fi facuta si mai buna, daca ai abilitatea de a retusa. Lindsay Pelas stie multe despre acest lucru. 

Citeste si :  Costa peste 100 de mii de euro! Vezi bijuteriile preferate ale divei Jennifer Lopez si cat valoreaza acestea 
Articole din aceeasi categorie