14.01.2021
Instagram vs. Realitate: Cum arata cu adevarat Jennifer Lopez cand nu isi editeaza pozele

La 51 de ani, Jennifer Lopez stie cu siguranta cum sa se promoveze, iar in fotografiile care apar cu ea pe retelele de socializare, vedeta arata impecabil.

Citeste si :  Smiley, selfie alaturi de fratele si tatal lui! Cum s-au fotografiat cei trei

Cei de la Profimedia Images au fost insa curiosi cum arata cu adevarat corpul artistei, iar zilele trecute au postat pe site mai multe fotografii realizate de paparazzi, in care Jennifer Lopez apare pe plajele din Insulele Turks si Caicos, situate in Marea Caraibelor, la sud-est de Bahamas.

Dupa cum noteaza si sursa citata, diferenta dintre fotografiile realizate de paparazzi si imaginile de pe retelele de socializare sunt complet diferite, corpul artistei aratand altfel atunci cand nu este „lucrat” in programele de editare.

Cei de la Profimedia Images au incercat sa adauge in galeria foto imagini asemanatoare, astfel ca Jennifer Lopez apare atat pe Instagram, cat si in pozele realizate de paparazzi in ipostaze aproape identice.

Citeste si :  Povestea rusoaicei careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele: "Ma tem ca va iesi din puscarie si ma va omori". Cum s-a schimbat viata ei dupa ce s-a recasatorit

Sursa foto: Profimedia Images

Articole din aceeasi categorie