11.05.2022
Inna, imagini de peste 55.000 de aprecieri pe retelele sociale: „Esti super!” - FOTO

Inna posteaza constat pe pagina sa de Instagram pentru a-si tine fanii la curent cu tot ce face. Avand un numar de trei milioane de urmaritori pe reteaua de socializare, aceasta reuseste sa stranga zeci de mii de aprecieri la fotografiile pe care le face publice.

Recent, artista le-a aratat fanilor cateva imagini de la o sesiune de cumparaturi, imortalizand un moment din cabina de proba. Inna a imbracat o pereche de pantaloni de trening in culoarea mustarului, pe care i-a asortat cu un top negru foarte scurt, care i-a lasat abdomenul lucrat la vedere. Artista si-a asortat tinuta cu o pereche de pantofi sport negri si a lasat sa se vada in cuier jacheta asortata de la pantaloni. 

„Am fost la cumparaturi. Treningul meu favorit”, a scris Inna la descrierea imaginii postate pe contul de Instagram. 

Postarea artistei, care a strans peste 40.000 de aprecieri, i-a uimit pe fani, acestia complimentand-o pe Inna in sectiunea de comentarii. „Esti uluitoare”, a scris unul dintre ei, in timp ce altul a spus: „Te casatoresti cu mine?”.

Si-a parasit sotul pentru un strain pe care l-a crezut sufletul ei pereche. Ce i s-a intamplat dupa a lasat-o cu un gust amar

Inna nu se sfieste sa-si arate silueta de invidiat si trasaturile superbe, iar fanii s-au intrebat de multe ori cum reuseste vedeta sa se mentina in forma, avand un program foarte incarcat. Aceasta are mare grija de fizicul ei. Se antreneaza constat, iar la capitolul alimentatie, are un meniu special. Vedeta a renuntat la carne si la produsele de origine animala, optand pentru o alimentatie vegana. 

„Eu ma simt foarte bine cu mine insami, am grija de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujba, merg si la masaje anticelulitice, am grija de tenul meu, mananc vegan, dorm cat de mult pot si incerc sa fiu mereu odihnita. Sunt momente in care as spune ca sunt nesigura, nu neaparat ca nu ma simt bine in pielea mea, dar sunt mai degraba mood-uri trecatoare. Reusesc sa raman echilibrata facand toate lucrurile pe care le-am mentionat, dar si petrecand timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna. 

De ce nu mai poate Andreea Banica sa ramana gravida: „Mi-as fi dorit trei copii”

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie