19.05.2020
Inna, fotografie de aproape 100.000 de like-uri! Ce imagine a postat pe Instagram

Este, fara doar si poate, cea mai cunoscuta artista din Romania la nivel mondial, piesele ei ajungand in toate colturile lumii, iar din acest motiv Inna incearca sa fie un model demn de urmat.

In varsta de 33 de ani, cantareata nascuta in Mangalia a avut grija de fiecare data ca imaginea ei sa fie una fara pata si a pus foarte mult accent pe cariera, pastrandu-si viata privata departe de ochii curiosi ai lumii.

Cu toate ca este atenta la fiecare detaliu pe care il face public, Inna se pare ca le-a aratat fanilor ei, in urma cu mai putin de 24 de ore, si o alta imagine, cu care publicul ei nu este obisnuit: artista a postat pe Instagram o fotografie in care apare topless si isi acopera sanii cu mainile.

Fotografia postata de Inna a strans rapid foarte multe like-uri, in doar 20 de ore reusind sa atinga un numar impresionant, daca ar fi sa comparam cu alte imagini postate recent de artista: peste 88.000! Cea mai recenta poza postata de Inna care s-a apropiat de 100.000 de like-uri fusese facuta publica in urma cu aproximativ doua saptamani, pe 3 mai.


Articole din aceeasi categorie