30.06.2020
Inca un divort printre vedetele de la Hollywood. Au decis sa se desparta dupa 24 de ani de casnicie

Sotia rapperului si producatorului muzical Dr. Dre, Nicole, a depus ieri actele de divort la Curtea Superioara din Los Angeles. 

Andre Romelle Young, bine cunoscut dupa numele de scena - Dr. Dre, si sotia sa Nicole Young divorteaza dupa 24 de ani de casatorie. Potrivit TMZ: „Nicole este cea care a depus cererea de divort, indicand „motivul divortului” - „diferente ireconciliabile”. 

Intrucat cei doi nu au incheiat un contract prenuptial, averea rapperului de aproximativ 800 de milioane de dolari - poate fi impartita la jumatate. Nicole a mai cerut sa i se acorde si ajutor pentru copii. 

Citeste si :  Mostenitoarea imperiului Swarovski are o silueta demna de model. Cat de bine arata tanara in costum de baie

In 2014, Dre a vandut castile wireless - Beats ale brandului sau celor de la Apple, pentru 3 miliarde de dolari.  Dre este si fondator si CEO al Aftermath Entertainment si anterior a fost coproprietar al Death Row Records. 

La sfarsitul anului 2019, Dr. Dre a fost recunoscut drept cel mai bine platit muzician al deceniului de catre revista Forbes. 

Citeste si :  Ia peste 7000 de euro pentru o ora de cantat. Cine este cea mai scumpa interpreta din Moldova

Dr. Dre s-a casatorit cu Nicole Young in 1996. Cuplul are doi copii - fiul in varsta de 23 de ani Truice si fiica in varsta de 19 ani, Truly. Rapperul mai are un fiu, Curtis Young, cunoscut sub numele de scena Hood Surgeon si doua fiice: Tyra Young si La Tanya Danielle Young. Un alt fiu al lui Dr. Dre, Andre Jr, a murit pe 26 august 2008, la 20 de ani, din cauza unei supradoze de morfina si heroina.

Surse foto: Google.com 

Articole din aceeasi categorie