25.06.2020
Inca o artista din Romania marturiseste ca a fost abuzata de partener. “Asta nu m-a oprit”

Inca o artista din Romania iese public si spune ca a fost abuzata de partener. Este vorba despre Roxen, cantareata care ar fi trebuit reprezinte Romania anul acesta la Eurovision.

La doar 20 de ani, Roxen declara ca a fost santajata si terorizata de iubitul ei. Dupa o perioada de chin, a intervenit politia si in final a obtinut un ordin de protectie de la judecatori.

Roxana Giurgiu cunoscuta de zeci de mii de fani drept “Roxen” a reusit la doar 20 de ani sa fie desemnata reprezentanta Romaniei la concursul Eurovision.

Cu o ascensiune rapida in lumea muzicii, cantareata dezvaluie acum ca in viata de cuplu traia in teroare psihica.

Roxen: “Am fost abuzata emotional si santajata, dar asta nu m-a oprit sa lupt pentru a incerca sa elimin aceasta problema care, bineinteles, ma macina. Consider ca trebuie luate masuri in aceste situatii, indiferent de gravitatea lor, pentru ca ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare.”

Declaratia artistei vine dupa ce acum doua saptamani vecinii au sunat la 112, pentru ca din apartamentul ei se auzeau tipete. Dupa o perioada lunga de tacere, in acea seara a avut taria sa le spuna politistilor prin ce trece.

Roxen: ″In cazul meu, la mijloc erau mai multi factori, cariera mea si o frica inexistenta pe care o crea el, dar in alte situatii problema e mult mai grava si sunt copii la mijloc sau alte aspecte extrem de importante si fragile.”

Dupa ce cazul a ajuns la politie, oamenii legii au ajutat-o sa stranga probe. In acest fel, artista a reusit sa obtina un ordin de protectie impotriva iubitului ei. Barbatul nu mai are voie sa se apropie la cel putin 500 de metri de tanara, de locul sau de munca sau de locuinta.

Chiar daca ii este greu, artista le transmite femeilor sa aiba curajul sa se protejeze si sa lupte pentru a avea o viata normala. Nu este prima artista care trece prin asa ceva.

Acum sase ani, Alexandra Stan a fost batuta, aproape desfigurata, de iubitul ei de la acea vreme. Mai tarziu, artista a dezvaluit ca a fost nevoita sa mearga la psiholog, pentru a-si reveni.

Articole din aceeasi categorie