15.04.2021
Ina Terescenco - in lacrimi. „Mi-e dor de dansul” - VIDEO

Vloggerita Ina Terescenco a publicat o serie de Instastories in care a destainuit ca ii este dor de fiul sau, fapt care a emotionat-o pana la lacrimi.

„Tocmai imi vine sa plang, cand il vad pe Gabita, imi dau ochii in lacrimi. Ma uit la copilul meu si e asa de mare, dar ce sa faci. Trebuie sa lucrezi. Ca sa ai, trebuie sa lucrezi. Mi-e dor de dansul. O sa ma inteleaga numai mamele, care lucreaza.”, povesteste vloggerita.

Ca orice mama, Ina Terescenco isi iubeste extrem de mult copilul, insa din cauza ca este foarte ocupata si are multe activitati, este nevoita ca baietelul sau sa traiasca la bunei.

„Barbatul meu pe viata”, a scris Ina, in descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram, unde apare alaturi de fiul sau.

Ina Terescenco este foarte activa pe pagina sa de Instagram, unde are 185 de mii de urmaritori. Ea publica diferite imagini si filmulete din viata de zi cu zi.

Citeste si :  DETALII NESTIUTE despre divortul dintre Corneliu Botgros si Adriana Ochisanu: „Degeaba ai gresit, daca nu ai invatat din tot ce s-a intamplat" - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie