11.02.2020
In doar 12 zile de mariaj i-a platit toate datoriile, i-a innoit garderoba, iar bomba sexy i-a dat papucii. Sotul Pamelei Anderson: „Sunt un prost batran.”
Producatorul american, Jon Peters, a oferit detalii despre divortul de Pamela Anderson, care a venit la doar 12 zile de mariaj. Acesta si-a acuzat fosta sotie de materialism si falsitate.
Producatorul filmului A Star is Born a marturisit ca este devastat de faptul ca relatia sa cu Pamela s-a terminat atat de repede. Acesta se simte mintit si umilit. El declara ca anume Anderson si-a dorit o nunta atat de rapid si tot ea a fost cea care i-a propus sa se casatoreasca. La acel moment, Peters era logodit cu altcineva. „Cand mi-a scris ca vrea sa se marite cu mine, credeam ca in sfarsit mi se implinesc dorintele, in pofida faptului ca eram intr-o relatie cu cineva la acea vreme.”, spune el.
Citeste si: S-au despartit la doar 12 zile de la nunta. Pamela Anderson si-a luat adio de la cel de-al cincelea sot
Jon a primit-o cu bratele deschise pe iubirea vietii sale. In culmea entuziasmului acesta i-a platit toate datoriile, in valoare de peste 200 000 dolari si i-a innoit garderoba. „Am facut totul pentru ea si ce am primit in schimb? Sunt un prost batran.”, a declarat acesta pentru Page Six.
Agentul Pamelei Anderson a numit declaratiile lui Peters aberatii si a refuzat sa comenteze mai mult la acest subiect.
Citeste si: S-au regasit dupa 30 de ani! Pamela Anderson s-a casatorit in secret cu un producator in varsta de 74 de ani
Amintim ca Pamela Anderson si Jon Peters s-au casatorit luna trecuta, in Malibu. Bomba sexy a anuntat divortul la doar 12 zile dupa casatorie.
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie