29.07.2020
Imagini nemaivazute cu Angelina Jolie din copilarie. Dezvaluirile unui apropiat despre comportamentul ei sunt incredibile

Angelina Jolie a ajuns in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda, iar in tinerete era recunoscuta pentru temperamentul vulcanic si obiceiurile nesanatoase. 

Citeste si :  Fiica Angeline Jolie, aparitie rara alaturi de mama ei. Cat de mult a crescut Vivienne si cu cine seamana

Cei de la DailyMail.com au obtinut o serie de fotografii exclusive de pe vremea in care Angelina Jolie avea 14 ani, dar si cateva scrisori in care a facut diverse dezvaluiri necunoscute pentru publicul larg. 

Potrivit sursei care a oferit aceste informatii sub anonimat, actrita a fost o adolescenta rebela, care consuma alocol si fuma iarba, dar si foarte generoasa si dornica sa isi ajute prietenii care aveau probleme. 

„Am avut o prietenie minunata. Nu putea trece pe langa o persoana fara adapost fara sa ii ofere bani sau mancare. Nu e de mirare ca a devenit o voce importanta in ajutorarea celor nevoiasi”, a declarat respectiva sursa.  

„Angelina era obsedata de cimitire, de magia neagra, era interesata si de partea intunecata a vietii. Se gandea sa devina director de pompe funebre”, a explicat acesta. 

Citeste si :  Angelina Jolie, pentru prima data in public, dupa luni de zile. Cum arata acum actrita

Surse foto: Google.com, Facebook

Articole din aceeasi categorie