29.06.2020
Ia peste 7000 de euro pentru o ora de cantat. Cine este cea mai scumpa interpreta din Moldova

Era inca un copil, cand a ajuns populara in lumea intreaga. Prin multa munca si perseverenta a reusit sa-si construiasca o cariera solida si sa-si fidelizeze o armata de fani. 

Citeste si :  A trecut peste despartirea de Razvan Simion? Imaginea provocatoare in care apare Lidia Buble

Este una dintre cele mai indragite interprete de la noi, populara si peste Prut, iar onorariul este pe masura. Potrivitcancan.ro: „pentru o singura ora de cantat Cleopatra Stratan cere nici mai mult, nici mai puțin decât 7.000 de euro." La aceasta suma se adauga diferite cerinte pe care aceasta le are, ajungand chiar si pana la 10.000 de euro.

„Daca trebuie sa se deplaseze in afara orasului Chisinau, artista cere doua bilete de avion sau tariful de 6.8 lei/ kilometru, doua camere single la hotel si masa pentru doua persoane.", scrie Cancan.ro.

Recent, a fost facut public faptul ca tanara interpreta in varsta de 17 ani formeaza un cuplu cu vedeta de peste Prut, Edward Sanda. In cadrul unui interviu la o televiziune de stiri mondene, Edward a declarat:„Da, suntem impreuna! Atunci cand au aparut speculatiile ca noi eram impreuna, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesa impreuna si dupa ce a bubuit toata chestia aia, am continuat sa vorbim. Oricum vorbeam foarte mult si foarte des si cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simtit ca avem foarte multe in comun, avem o conexiune foarte frumoasa impreuna si suntem chiar la fel in tot. Tot ceea ce am cautat eu vreodata, vad acum in ea. E chiar ce cautam eu”

 

Citeste si :  Fata lui tata! Pavel Stratan i-a dedicat fiicei sale cateva versuri pline de afectiune

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie