30.03.2023
Georgina Rodriguez, criticata dur dupa ce a postat o fotografie cu fiul ei de cinci ani! Ce au observat fanii

Partenera lui Cristiano Ronaldo este foarte activa in mediul online si nu rateaza ocazia de a dezvalui chiar si cele mai mici detalii din viata sa privata. Surprinzator, de data aceasta a primit mai multe critici decat aprecieri! Ce s-a vazut in fotografia cu fiul sau in varsta de cinci ani

Georgina Rodriguez se numara printre cele mai cunoscute si apreciate vedete din showbiz-ul international. Ca fiecare vedeta in parte, si aceasta se confrunta cu fel si fel de critici, dar acum lucrurile au luat o intorsatura cel putin neasteptata. Totul s-a intamplat dupa ce a postat o fotografie in care apare fiul sau in varsta de doar cinci ani!

Fotografia cu fiul de cinci ani al vedetei, criticata aspru de fani

Fiul cel mic al vedetei, Matteo, a aparut intr-una dintre fotografiile postate de mama sa pe Instagram, iar fanii au observat un detaliu „cel putin suparator”. Baietelul are un cercel in urechea stanga, iar acest lucru a starnit un val de reactii in sectiunea de comentarii.

„Nici macar nu-l lasa sa fie copil si deja ii pun cercei”, „La acea varsta, un copil nu decide daca vrea sau nu sa poarte cercei”, „Este necesar sa ne aratam bogatia punandu-i cercei unui copil de cinci ani?”, au spus fanii Georginei, in mod evident nemultumiti de felul in care isi creste copilul.

Articole din aceeasi categorie