30.07.2020
George Burcea, cu gandul la Andreea Balan? A inceput sa poarte iar verigheta

La sfarsitul lunii februarie, intreaga presa din Romania anunta ca Andreea Balan si George Burcea nu mai formeaza un cuplu, insa la acea vreme cei doi parteneri nu au vrut sa ofere niciun detaliu.

Dupa aproximativ doua saptamani dupa ce fel si fel de informatii au aparut pe internet, cele doua vedete au recunoscut oficial ca s-au despartit si ca urmeaza sa semneze actele de divort, documente care nu ar fi fost finalizate nici pana acum, dupa cum anunta presa mondena din tara noastra.

Citeste si :  S-a cuplat si George Burcea cu o alta femeie? Iata alaturi de cine a fost surprins acesta

Chiar daca au trecut aproximativ cinci luni de cand s-au despartit in mod oficial, George Burcea a luat o decizie cel putin ciudata: a inceput sa poarte din nou verigheta la care renuntase inca din luna februarie!

Gestul lui George Burcea vine la cateva saptamani dupa ce Andreea Balan s-a afisat alaturi de un alt barbat, Tiberiu Argint, care i-ar fi partener in prezent si alaturi de care artista ar fi plecat de mai multe ori la mare.

Citeste si :  Reactia lui George Burcea dupa ce ziarele au surprins-o pe Andreea Balan cu alt barbat la mare

In ciuda acestei decizii, de a purta din nou verigheta, atat George Burcea, cat si Andreea Balan au afirmat in nenumarate randuri ca intre ei nu mai este nicio sansa de impacare, chiar daca artista initial s-a gandit sa refaca lantul de iubire.

Sursa foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie