12.01.2020
Gafa care a costat-o pe Kylie Jenner peste 1 milion de dolari
Kylie Jenner (22 de ani), cea mai influenta vedeta din lume pe Instagram, a comis zilele trecute o eroare involuntara in urma careia s-a simtit nevoita sa scoata din conturi o suma cu sase zerouri.

Totul a pornit de la una dintre fotografiile sexy cu care Kylie si-a obisnuit cei peste 150 de milioane de admiratori online. Imbracata intr-o costumatie de felina si cu o peruca galbena pe cap, membra clanului Kardashian s-a pozat provocator pe un fotoliu, lasand sa se vada in spate flacarile semineului.

Ca mesaj de sustinere a imaginii, Kylie Jenner a gasit insa o formula total neinspirata: ,,Finding your fire” (Gaseste-ti focul). Ei bine, vedeta TV s-a trezit cu o sumedenie de comentarii critice, in contextul nefericit al incendiilor devastatoare cu care se confrunta Australia in aceasta perioada. ,,Daca cineva are nevoie de foc, il puteti lua pe al nostru”, a fost doar una dintre replicile care au determinat-o pe Kylie Jenner sa stearga acel mesaj si sa puna altul in schimb (,,Night out”).

Simtindu-se in continuare vinovata, Kylie a decis sa faca si o donatie consistenta catre organizatiile care se ocupa cu reducerea si repararea daunelor din Australia. Mai precis, conform unor surse apropiate vedetei, aceasta a donat peste 1 milion de dolari, Kylie Jenner insistand ca suma exacta sa ramana confidentiala. „Acea postare a fost neintentionata. Kylie vrea cu adevarat sa ajute victimele incendiilor”, a precizat un priten al americancei pentru presa de peste Ocean.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie