26.06.2020
Fotografie rara cu Alla Pugaciova in costum de baie. Cum arata primadona estradei rusesti

Indragita interpreta Alla Pugaciova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din showbizul rusesc.

Citeste si :  Ea nu imbatraneste! Alla Pugaciova - intr-un look tineresc la 71 de ani

Ea are in spate o cariera de succes, e admirata de oameni din intreaga lume si se bucura din plin de o familie fericita si implinita. 

Cu ceva timp in urma, biograful personal al vedetei, fotograful si regizorul Roman Rodin, a publicat pe pagina sa de Instagram, o fotografie din arhiva sa.

Poza a fost facuta in 1994, in Bulgaria si o infatiseaza pe primadona estradei rusesti. In imagine artista apare pe plaja, in compania directorului ei de concert, Alexandr Nepomnyashchy. Cantareata este imbracata intr-un costum de baie la moda de tip swim dress, de culoare noagra cu buline albe și o geaca usoara de vara. In fotografie, vedeta nu are mai mult de 45 de ani.

Admiratorii nu au ezitat sa aprecieze postarea si sa o complimenteze pe artista, exclamand: „Ce picioare suple are Alla Borisovna!”

Rodin a tinut sa mentioneze ca in acea zi Alla a mers la plaja nu pentru a inota, ci pentru a se bronza, pentru ca apa era foarte rece. Totusi, din cauza vandului rece, artista a renuntat si a imbracat o geaca. In momentul in care au fost fotografiati, Alla si Alexandr il priveau pe Filip Kirkorov, care se afla la balconul hotelului.

„Apoi, am mers cu totii „sa slabim” la restaurant... Dieta noastra era excelenta - branza si vin ”, isi aminteste Roman Rodin.

Amintim ca Alla Pugaciova si Filip Kirkorov s-au casatorit in 1994, iar peste 11 ani au divortat. In acea vreme, artista il intalnise deja pe Maxim Galkin, cel care a devenit al cincilea ei sot si tatal gemenilor - Lizza si Garry.

 

Citeste si :  Cum a aratat Alla Pugaciova in ziua nuntii sale cu primul ei sot! Cat de frumoasa era primadona estradei rusesti

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie