23.06.2022
Fotografia cu Gerard Pique si amanta lui ar fi aparut pe internet din razbunare: „Ratatule. Ti s-a urcat la cap”

Una dintre cele mai rasunatoare despartiri din acest an este, fara doar si poate, cea dintre Gerard Pique si Shakira, care s-ar fi produs in urma cu aproximativ o luna.

Dupa ce informatia s-a viralizat in mediul virtual, presa din Spania a oferit si un presupus motiv pentru care Gerard Pique si Shakira s-ar fi despartit: fotbalistul a inselat-o in nenumarate randuri pe artista! Mai mult decat atat, s-a spus si ca sportivul ar avea de ceva timp o amanta a carei identitate a ramas anonima, dar despre care se stie ca este studenta si blonda.

Jurnalistii de la Marca au preluat de pe Twitter si o fotografie in care Gerard Pique apare alaturi de tanara, imagine care ar fi fost realizata in Suedia, acolo unde fotbalistul a participat la evenimentul „Brilliant Minds”, care are ca scop dezvoltarea sportului.

Insa acum noi informatii au iesit la iveala despre presupusa amanta a lui Gerard Pique, care intre timp i-ar fi devenit iubita oficiala, dar pe care incearca pe cat posibil sa o tina ascunsa. Din cate se pare, fotografia in care fotbalistul apare alaturi de tanara blonda a fost postata pe internet din razbunare, de catre patroana clubului in care se afla sportivul. Femeia a luat aceasta decizie dupa ce Gerard Pique a refuzat sa ii salute fiul!

Detalii despre ultimele ore din viata lui Iurii Shatunov

„Asculta-ma, ratatule. Probabil ca toate fetele de la acea petrecere voiau sa faca sex cu tine, dar eu, cand te vad, ma gandesc la fiul meu. Te-am rugat sa-l saluti pe fiul meu, dar ai spus nu. De ce? Pentru ca poti dribla cu o minge? Asta nu ma impresioneaza. Ma intristeaza ca faima ti s-a urcat la cap. Este patetic. Karma se va razbuna pe tine. Nu a fost nepoliticos, ci doar arogant. Banuiesc ca pentru ca e un fotbalist cunoscut. Am facut poza pentru a o posta le mine pe Instagram”, a scris pe internet Katrin Zytomierska, cea care a facut publica poza. Apoi, potrivit celor de la Daily Mail, ea ar fi sters mesajul.

Taylor Swift si Joe Alwyn, surprinsi in ipostaze romantice intr-o vacanta de vis in Caraibe - FOTO

Articole din aceeasi categorie