16.05.2024
Fosta soție a lui Pasha Parfeni - prima reacție după ce interpretul a anunțat despre divorț - FOTO

 Iuliana Scutaru nu a stat mult pe gânduri și a venit cu o reacție pe pagina sa de Instagram. 

De ceva vreme, Pasha Parfeni și soția sa Iuliana Scutaru au dispărut de pe rețelele de socializare și din spațiul public. Iar artistul a anunțat printr-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram că au luat decizia de a se despărți și e din nou burlac.

Iar Iuliana nu a stat mult pe gânduri și a venit și ea cu un mesaj: „Prieteni, știți deja noutatea, eu doar o confirm. Vă mulțumesc mult pentru grijă, apreciez fiecare mesaj! Îmi propun să depășesc cu demnitate această perioadă turbulentă a vieții mele, de aceea nu voi comenta nimic la acest subiect. Unicul lucru pe care îl pot comunica e faptul că am depus tot efortul pentru ca această relație să funcționeze, atât în plan personal cât și artistic, dar uneori viața bate filmul. 

„Țin mult la comunitatea noastră pe care am creat-o împreună pe parcursul acestor ani, și îmi doresc să păstrăm bunele relații, fără de a vă împărți în tabere. Sper că ne va reuși acest lucru, și vom avea în continuare momente frumoase cu oamenii noștri. Dar deja separat. Vă mulțumesc mult pentru fiecare întrebare neadresată la acest subiect. P.S. Burlăciță m-oi declara imediat după ce vom divorța”, a mai adăugat aceasta.

Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru s-au căsătorit în 2017, iar după o relație de 15 ani cei doi au luat decizia de a pune capăt.

Articole din aceeasi categorie