09.12.2020
„EXTRATERESTRII exista si Donald Trump stie de ei!" Declaratia IREALA a unui GENERAL de securitate. Unde e ascunsa baza lor SECRETA

Un fost nume mare din armata israeliana a facut afirmatii incredibile despre viata extraterestra si despre legaturile cu Donald Trump.

Citeste si :  Fiul unui miliardar din Rusia a pierdut 50 de milioane de dolari. Afla care este motivul

Presedintele american, care se pregateste sa-si predea mandatul, e in centrul unor dezvaluiri uluitoare facute de Haim Eshed, acum in varsta de 87 de ani, care a ocupat o lunga perioada de timp functia de sef al securitatii spatiale a Israelului.

Astfel, intr-un interviu acordat ziarului „Yediot Aharonot”, generalul israelian da asigurari asupra faptului ca extraterestrii sunt reali si ca Donald Trump, presedintele Statele Unite, stie despre existenta lor. 

Mai mult, militarul pensionar insista ca ar fi un acord intre guvernul Statelor Unite si o „Federatie Galactica" de extraterestri, care au o baza subterana secreta pe Marte. „Omenirea nu este pregatita sa stie despre existenta extraterestrilor. Oamenii trebuie sa evolueze si sa ajunga la un stadiu in care sa inteleaga ce inseamna spatiul", a declarat Haim Eshed. 

„Daca ceea ce spun astazi mi s-ar fi intamplat acum cinci ani, as fi fost internat in spital. Dar astazi vorbesc deja intr-un alt mod. Nu am nimic de pierdut. Mi-am primit titlurile si premiile si sunt respectat in universitatile din strainatate", a completat israelianul.

Citeste si :  Egor Kreed si Nyusha - din nou impreuna! Fanii au ramas incantati

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie