05.03.2019
EXCLUSIV! Gabriela Damir si-a operat buzele. "M-am speriat de felul in care aratam. Vorbesc mai greu si mananc prin pai." - FOTO
Cunoscuta tanara de la noi din tara, Gabriela Damir, ne-a marturisit ca si-a operat, intr-un final, buzele. Chiar daca chipul ei inca nu arata asa cum si-ar dori, aceasta se recupereaza intr-un tempou rapid.

Recent, Gabriela, a avut parte de o interventie chirurgicala la buze, pentru ca sa-i fie scos polimerul, care, dupa spusele ei, deja ii ajunsese la nas si incepuse sa-i desfigureze fata. „Nu am umblat dupa „bot mare”. Fiecare persoana in viata asta raspunde pentru faptele sale, eu la randul meu, acum, raspund, ma rasplatesc, pentru prostia facuta, fiind o minora care, la sigur, nu stia ca i se injecteaza polimer.”, scria anterior tanara pe retelele de socializare.

Se pare ca, influencerul ajunsese sa arate asa cum nu si-a imaginat vreodata, pentru ca le marturisea internautilor: „Nu mananc nimic, nu pot bea, nu pot vorbi normal. Am buzele cat toata fata si sunt de culoarea bordo. Am dureri pana in dinti.”.

Noi am fost foarte curiosi sa vedem cum se mai simte tanara si daca intr-adevar a recurs la operatie. „M-am operat acum o saptamana, la o clinica din Chisinau. Interventia a durat in jur de 3 ore, poate si mai mult, cu anestezie generala.”, ne-a spus blondina.

„Dupa operatie, evident ca m-am speriat de felul in care aratam. Nu pot sa spun ca am avut dureri mari sau m-am simtit rau, am avut slabiciuni de la anestezie, nu imi simteam jumate de fata. Acum vorbesc mai greu si mananc prin pai, dar e ok, pentru ca a meritat tot. Inca o saptamana, si buzele vor arata perfect.”, a adaugat entuziasmata Gabriela.

Spune ca la moment, buzele ii sunt de doua ori mai mici decat erau si ca este nerabdatoare sa isi revina complet. „Recuperarea, de obicei, dureaza in jur de 10 zile, pana cad toate atele. Deja timp de o luna, se restabileste si sensibilitatea.”, a specificat aceasta.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie