14.08.2019
Eva Timus - dur criticata din cauza pozelor sexy din vacanta. „Ce rusine, unde se uita parintii...?"
Tanara interpreta a postat fotografii din vacanta sa din Turcia, iar internautii au asaltat-o cu comentarii negative pentru pozele provocatoare in costum de baie.

„Atat de tanara, dar deja postezi poze goala, unde se uita mama?”, „Nu fi ca toti… sterge asa gen de fotografii”, „Figura ingrozitoare, fundul prea mare, picioarele subtiri. Nu este proportional...”, „De ce sa arati fundul tuturor?”, „De ce sa postezi asa poze, de la asta nu va iesi nimic bun… Eva nu posta asa fotografii, esti inca mica”, „Ce rusine, unde se uita parintii tai?”, au scris internautii in comentariile pozelor din Turcia.

Totusi, Eva are o silueta de invidiat la ai sai 16 ani si este greu sa nu observi. „Cea mai buna”, „Sa ai o vacanta frumoasa”, „Tu esti foarte frumoasa, Eva”, „Splendida”, „Frumoasa Eva”, „Cat esti de superba”, „Atat de frumoasa”, au replicat fanii artistei.

Amintim ca nu este pentru prima data cand tanara artista intra in gura lumii. Cel mai recent caz a avut loc luna mai, cand interpreta a lansat videoclipul piesei - Sugarcoma.

Citeste si: Eva Timus – criticata de internauti pentru noul sau videoclip. „La 16 ani se poate de filmat asa ceva?”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie