22.05.2020
"Eu nu voi pomeni aici indivizii care imi trimit in privat fotografii cu organele lor genitale." Cum lupta Diana Voevutki cu armata de admiratori de pe retele

Tot mai populara pe retele sociale pentru gandurile curajoase si sincere, la cateva zile dupa ce si-a impartasit drama care i-a marcat viata, designerul Diana Voevutchi, vine cu un nou mesaj indraznet.

De data aceasta pe Diana au deranjat-o mesajele impertinente primite pe Internet. Problema se pare ca este una mai veche, dar abia acum a prins curaj sa o impartaseasca cu urmaritorii sai.

"Astazi voi vorbi despre un subiect pentru care imi tot adun rabdarea in pumn de citiva ani sa-l abordez. Si tare mi-ar placea sa fiu inteleasa corect.

Fiecare femeie, cu o mutrita mai mult sau mai putin simpatica, are o pleiada intreaga de “admiratori” virtuali care, neavind alte ocupatii, probabil, tachineaza femeile de pe net cu discutii plictisitoare sau indecente( eu in asa caz, le sugerez sa se puna pe lucru). Cei din categoria a doua imediat isi gasesc un loc caldut in Black List, in schimb cei din prima categorie... ori sunt masochisti, ori nepriceputi.

De ce, daca femeia are bunul-simt si, la un mesaj de admiratie sau sustinere raspunde cu un “multumesc”, asta neaparat inseamna ca ea e disponibila pentru fiecare barbat care cauta cu ce(sau cine) sa isi mai umple timpul?

De ce incep sa trimita la infinit mesaje gen “cf”, “cum ziua”, “de ce ma ignori”, “imi placi” si “vreau sa ne vedem”, “cind ne vedem”, etc? 

Sau, si mai rau, in cazul in care bagi in ignor asemenea persoane, ele isi fac noi profile si revin, fidel ca un catelus, la tine?..

Oare traim noi in Evul Mediu, ca femeia sa vorbeasca cu cine i se impune si sa bage nasul in farfurie cind i se zice?

Eu cred ca sunt in stare singura sa decid cu cine discut si cu cine nu, cu cine voi sta jumate de noapte la taifas, si cu cine imi dau seama ca ma voi umple de plictis. Cu cine voi bea o cafea la o ghereta, si de la cine voi primi flori.

Nu, nu sunt o aroganta (pentru ca asta imi scriu barbatii de mai sus cind le spun, intr-un mod dragut- prea dragut chiar as zice eu!- ca nu caut iubit, discutii sau intilniri).

Ca daca in profil e scris “Singura”- asta e alegerea mea. Si punctum!

Si inca ceva. Ador oamenii care scriu gramatical. Si au citit nu doar Abecedarul la viata lor. Asta asa, ca fapt divers. Sa avem teme de discutie

P.S. Eu nu voi pomeni aici indivizii care imi trimit in privat fotografii cu organele lor genitale. Dar despre asta- cu o alta ocazie cumva."

Asa si-a incheiat Diana postarea, starnind curiozitatea si admiratia urmaritoarelor sale.

Articole din aceeasi categorie