30.03.2021
Este cea mai temuta femeie din Coreea de Nord. Cu cine este casatorita Kim Yo-jong, sora mai mica a dictatorului Kim Jong Un

Kim Yo-jong, sora mai mica a dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, este cea mai temuta femeie din Coreea de Nord.

Citeste si :  Au trecut 11 ani de cand s-au despartit, insa Pepe abia acum a facut dezvaluiri socante. Cum a aflat ca sotia lui, Oana Zavoranu, il insela. „Am stat vreo 3 ore pana a iesit din apartament”

Conform businessinsider, tanara de 30 de ani si ceva a devenit foarte rapid cea mai puternica femeie din Coreea, fiind vazuta frecvent alaturi de fratele sau si jucand un rol-cheie in administratia lui.  

Desi se cunosc foarte putine lucruri despre aceasta, The Sun scrie ca aceasta este maritata cu Choe Song, fiul unuia dintre cei mai puternici oficiali ai statului. 

Desi Coreea de Nord ar fi incercat sa pastreze identitatea barbatului care traieste alaturi de cea mai temuta femeie din lume, acesta ar fi luat-o de sotie in 2014 si ar avea impreuna doi copii.

Choe Song este fiul lui Choe Ryong-hae, care este considerat mana dreapta a dictatorului. 

In 2015, in ziarul oficial al partidului, Kim Yo-jong apare in fotografii, in vizita la un orfelinat din capitala nord-coreeana, cu o verigheta pe mana. 

Choe si Kim ar avea impreuna doi copii, unul nascut in 2015 si unul - in 2018. Speculatiile despre al doilea copil au aparut in timp ce sora dictatorului vizita Coreea de Sud, in timpul Jocurilor Olimpice din 2018. Kim a facut parte din delegatia oficiala si, conform Korea Herald, aceasta a fi impartasit faptul ca este insarcinata oficialilor sud-coreeni dupa ce i s-a facut rau.

Citeste si :  Baietii de la SunStroke Project o sustin pe Natalia Gordienko, la Eurovision, intr-un mod creativ. „12 PUNCTE MERG PENTRU MOLDOVA !!!" - VIDEO

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie