08.06.2021
Emily Ratajkowski - intr-un costum de baie provocator cu bebelusul in brate! Modelul a postat cateva fotografii din vacanta si a fost criticata ca fiind mama rea: „Nu-mi vine sa cred ca iti tii copilul asa doar pentru a-ti arata corpul”

Acum trei luni, Emily Ratajkowski a devenit mama pentru prima data - modelul si sotul ei, producatorul Sebastian Bier-McClard, au un fiu, Silvester Apollo. In ciuda faptului ca vedeta si-a revenit rapid la forma care o avea inainte de a fi gravida, nu se grabeste sa se intoarca la munca si se bucura de maternitate .

Ieri, Emily si-a sarbatorit cei 30 de ani. Ea a decis sa-si petreaca ziua de nastere in vacanta alaturi de bebelusul si sotul ei.

Citeste si :  Adevarul e amar! Iata cateva vedete care au marturisit sincer ca au inselat. Vezi care sunt acestea 

Vedeta a postat cateva imagini in care ea si fiul ei pozeaza in costumele de baie ale propriului brand. Pe micut, Emily l-a numit „partenerul de vacanta de vis”. Intr-una dintre fotografii, se pare ca a aparut si sotul lui Ratajkowski, in varsta de 33 de ani. 

Doar ca, in loc de complimentele asteptate, Ratajkowski a primit o parte din critici - de data aceasta abonatilor ei nu le-a placut cum tine copilul. Au aratat clar ca o considerau o „mama rea”. 

Citeste si :  Solistul trupei „Ivanushki International” a devenit bunic pentru prima data

„Tine-ti copilul corect!”, „invata cum sa tii un copil. Aceasta nu este o punga cu mancare pentru pisici!”, „Copilul tau este in regula?”, „Nu-mi vine sa cred ca iti tii copilul asa doar pentru a-ti arata corpul”, au scris internautii. 

Citeste si :  Divele internationale ca Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Selena Gomez o adora! Vezi care este coafura care a luat cu asalt vara 2021 si cum poti sa o faci acasa - VIDEO  

Emily nu a considerat necesar sa raspunda abonatilor furiosi si, dupa ceva timp, a publicat fotografii noi in bikini, doar ca fara copil in brate, de data aceasta. 

Citeste si :  Emily Ratajkowski a revenit rapid la silueta de model! A nascut in urma cu o luna si acum arata asa
Articole din aceeasi categorie