12.08.2019
Emily Ratajkowski a pozat in lenjerie intima, „etalandu-si” parul de la subrat si a vorbit despre cum epilarea trebuie sa fie o alegere personala
Emily Ratajkowski a avut o aparitie controversata in noua sedinta foto in care apare in lenjerie intima

Emily Ratajkowski a scris recent un eseu si a reusit sa starneasca niste opinii in legatura cu fotografiile pe care le-a facut in lenjerie, aratandu-si parul de la subrat. Emily a vorbit despre aceasta decizie, dar si despre ceea ce o face sa se simta sexy si increzatoare: „Ma simt puternica atunci cand imi place ceea ce vad in oglinda, iar cateodata asta inseamna sa port o fusta scurta. Cateodata inseamna sa port un hanorac enorm si pantaloni de trening. Cateodata ma simt in special puternica si libera cand nu port sutien pe dedesubtul unui maiou. Asta sunt eu, in acel moment.”

Cat despre decizia de a nu-si epila axila, Emily spune ca nu este o alegere pe care o face mereu, dar asta nu inseamna ca nu se intampla. „Daca decid sa-mi epilez axila sau sa las parul sa creasca este strict alegerea mea. Pentru mine, parul corporal este o alta oportunitate pentru femei sa-si exerseze abilitatea de a alege – o alegere bazata pe cum vor sa se simta. De obicei, am tendinta de a-mi placea sa ma epilez, dar cateodata ma simt sexy lasandu-l pur si simplu sa creasca. Atat timp cat decizia este alegerea mea, atunci este alegerea corecta.”, a continuat modelul.

Emily a evidentiat si faptul ca, anul trecut, la un protest organizat impotriva lui Brett Kavanaugh, a purtat un maiou fara sutien pe dedesubt si a fost criticata dur pentru acest lucru. „In mintile lor, faptul ca propriul meu corp a fost atat de vizibil m-a discreditat intr-un fel pe mine sau actiunea politica. Dar de ce? Ma gandesc des la asta. De ce, ca si cultura, insistam sa punem o bariera intre inteligenta, serioasa si sexy?”

Modelul a incheiat eseul scriind: „Dati-le femeilor oportunitatea de a fi ceea ce vor ele sa fie si cu oricat de multe fatete vor. La naiba cu preconceptiile.”

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie