14.01.2021
Ellen Page, look nou dupa ce a devenit Elliot Page. „Iubesc faptul ca sunt trans si ciudat”

Ellen Page a facut un anunt socant la sfarsitul anului trecut, care nu a putut fi trecut cu vederea de milioanele de admiratori de pe retelele sociale. Actrita si-a schimbat look-ul dupa ce s-a declarat barbat si si-a schimbat prenumele.

Citeste si :  Loredana Groza a pozat in stil Jennifer Lopez pe plaja si a ridicat tensiunea barbatilor

De la Ellen, a trecut la Elliot si a lasat in urma pletele. Acum, actorul Elliot Page are parul scurt, poarta sapca si hanorace cu gluga, mai potrivite cu personalitatea sa. 

Vreau sa va impartasesc ca sunt trans, pronumele mele sunt el/ei si numele meu este Elliot. Ma simt norocos sa scriu asta. Sa fiu aici. Ajungand in acest loc in viata mea, simt recunostinta coplesitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit in aceasta calatorie. Iubesc faptul ca sunt trans. Si iubesc faptul ca sunt ciudat”, a dezvaluit actorul la 1 decembrie 2020.

In ultima postare din 2020, Elliot Page le-a multumit celor care i-au fost alaturi si care nu l-au condamnat. Totodata, actorul de 33 de ani a afisat un look nou, baietesc, si a primit peste 2,1 milioane de aprecieri.

Din adancul sufletului va multumesc. Dragostea si sprijinul vostru au fost cele mai mari cadouri. Aveti grija de voi. Fiti alaturi unii de altii”, a transmis Elliot Page in ultima sa postare pe Instagram.

In ciuda dezvaluirii sale incredibile, actorul a marturisit ca inca ii e frica de ractia celor din jur si le-a cerut prietenilor si fanilor sai sa aiba rabdare cu el. De aceea, e de asteptat ca Elliot sa-si rareasca aparitiile pe retelele sociale pana cand totul se sedimentaza.

Elliot Page joaca rolul Vanya Hargreeves in The Umbrella Academy, un serial Netflix despre o familie de supereroi.

Anterior, a bifat prezente in X-Men: The Last Stand si X-Men: Days of Future Past, dar si Inception, Whip It! si Flatliners.

Citeste si :  Cleopatra Stratan si Edward Sanda - declaratii de dragoste cum rar vezi pe internet. „Te iubesc de ma tochesc!” 

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie