12.01.2021
Dupa zvonurile aparute despre relatia lor, Miroslava Karpovich a publicat pentru prima data o fotografie cu Pavel Priluchnii

Actrita Miroslava Karpovich, in varsta de 34 de ani, a publicat o fotografie alb-negru in care apare in bratele lui Pavel Priluchnii. 

Citeste si :  Cine este modelul basarabean care a anuntat ca va deveni mamica pentru a doua oara: "Love is in the air ... and inside of me"

In mediul online se zvoneste ca Pavel Priluchnii si actrita serialului „Папины дочки”, Miroslava Karpovich, sunt impreuna. Despre relatia lor s-a aflat in vara anului 2020. Atunci actrita a fost acuzata de faptul ca ea a fost cea care a distrus casatoria lui Pavel cu Agata Mutsenitse. „Dumnezeu ma va judeca, nu-i luati lucrarea de la el. Pot sa spun doar ca constiinta mea este limpede si da, mama m-a invatat sa nu i-au pe altcineva ”, a raspuns artista la critici.

Recent, Miroslava Karpovich a publicat o fotografie impatimita in care apare in bratele lui Priluchnii. Se pare ca este o secventa dintr-o piesa de teatru in care cei doi joaca.

Prietenii virtuali au luat cu asalt postarea artistei si s-au impartit in doua tabere, cei care admira noul roman si cei care zic ca Pavel si Agata erau potriviti unul pentru altul. „Ce pereche frumoasa”, „Atat de frumosi si pasionali sunteti”,  „Spuneti deja ca sunteti impreuna, de ce sa ascundeti”, „Agata e mai buna si voi doi nu va potriviti”, au scris cativa dintre ei.

Pavel Priluchnii si Agata Mutsenitse au format un cuplu timp de noua ani. Fostii soti au impreuna doi copii: Mia si Timofei, care au ramas sa locuiasca cu mama lor.

Citeste si :  In costum de culoare fucsia, palton mov si totusi eleganta. Tinuta pe care Maia Sandu a purtat-o la intalnirea cu presedintele ucrainean, Vladimir Zelenski 

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie