16.10.2020
Dupa ce s-a vindecat de COVID-19, Donald Trump a inceput sa danseze. Vezi cat de bine se misca Presedintele SUA

Recuperat dupa coronavirus, Donald Trump s-a bucurat sa se intalneasca din nou cu fanii sai la sedinta electorala, unde a anuntat ca are acum imunitate, poate saruta pe toata lumea si nu se mai teme de COVID.

Citeste si :  Barron Trump a avut COVID-19 in acelasi timp cu parintii sai

In timpul unei intalniri electorale cu cetatenii din Florida, Presedintele Donald Trump a promis publicului ca va face America din nou mare, strigand logoul „Make America Great Again”, dar si din nou in siguranta. Dupa aceasta declaratie, a inceput sa rasune in difuzoare faimoasa piesa a anilor '80 YMCA si Trump nu s-a putut abtine si a inceput sa danseze pe ritmurile acestei melodii. 

Fiind filmat de mai multi sustinatori de ai sai, clipul a ajuns viral in mediul online. Mai multe persoane au distribuit pe Twitter momentul epic, unii criticandu-l pe Presedinte, altii sustinandu-l.

De asemenea, el a intrebat publicul daca a avut coronavirus. „Da, o multime de oameni. Sunteti persoanele pe care vreau sa le salut pentru ca sunteti acum imuni”, a spus el. Desi sute de oameni au fost la miting, distantarea sociala nu a fost respectata si putini oameni au purtat mastile de protectie.

Intre timp, vizita lui Trump in Florida luni i-a marcat revenirea in campania electorala, dupa lupta cu noul coronavirus. Echipa sa medicala a anuntat ca de atunci a fost testat negativ. 

Citeste si :  Infectarea cu coronavirus a fost o „binecuvantare de la Dumnezeu“ pentru Donald Trump

Presedintele a sprijinit persoanele care sufera de COVID-19, spunand: „Pentru toti cei care lupta pentru a-si reveni de la virus, le simt durerea pentru ca le-am simtit durerea”.

Apoi s-a oferit sa sarute pe cineva din multime, dupa ce s-a laudat ca acum este „imun” la virusul mortal. „As putea sa cobor si sa incep sa sarut pe toata lumea. O sa-l sarut pe fiecare tip. Barbat si femeie. Uita-te la tipul acela, cat de frumos este. Il voi saruta. Nu cu multa placere, dar este in regula.”

Afirmatiile sale despre imunitate nu sunt sustinute de dovezi medicale. Trump a fost destul de criticat pentru modul sau de tratare a pandemiei, care pana acum a luat viata a peste 220.000 de vieti din SUA.

Alegerile prezidentiale din SUA vor avea loc pe 3 noiembrie.

Citeste si :  Tiffany Trump, fiica Președintelui SUA, a implinit 27 de ani! Cum si-a sarbatorit ziua de nastere

Surse foto/video: Google.com, Getty, Youtube

Articole din aceeasi categorie