16.09.2020
Dupa ce Gigi Hadid a anuntat ca e gravida si sora ei, Bella, si-a pus pe jar fanii! Ce postare a facut modelul pe pagina sa de Instagram

Frumoasa si senzuala Bella Hadid i-a lasat pe toti urmaritorii sai de pe Instagram in nedumerire. Ea, la sigur, stie sa uimeasca.

Recent, modelul a postat o poza in care apare alaturi de sora sa, Gigi Hadid, iar cele doua s-au pus pe sotii.

Surorile au pozat ambele, tinundu-si fiecare burtica. Un lucru e clar, ca Gigi este insarcinata, dar oare si Bella asteapta un bebelus?

Instant au aparut speculatii, precum ca modelul ar fi insarcinata ca si sora sa. Toate zvonurile au fost infirmate de Bella, aceasta scriind in dreptul imaginii: „Doua chifle la cuptor, cu exceptia mea, care e de la burgher si a lui Gigi e de la Zayn. Va iubesc pe ambii foarte mult, nu ma pot opri din plans.”, sustine modela.

Atentia se concentreaza si pe faptul ca poza a fost facuta pe 11 iunie 2020, iar internautii si mass-media se tot intreaba daca Gigi a nascut. Acest lucru, insa nu a fost confirmat de nimeni.

Ce stim cu certitudine e ca Bella va fi o mamica tare frumoasa, iar burtica o va prinde bine, atunci cand va decide sa devina mama.

Citeste si :  Cleopatra Stratan si Edward Sanda si-au ales deja nasii. E vorba de un celebru cuplu din Romania

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie