22.02.2021
Dupa ce a aparut documentarul despre acuzatiile de abuz, Woody Allen si sotia lui spun ca pelicula HBO este o „poveste nemiloasa intesata cu minciuni”

Woody Allen si sotia lui au transmis ca documentarul despre acuzatiile de abuz care i-au fost aduse cineastului, lansat de HBO duminica, este o „poveste nemiloasa intesata cu minciuni”, scrie news.ro.

Citeste si :  Lolita, din nou casatorita! Cine este al saselea sot al vedetei? „In viata mea au existat ceremonii de nunta in Seychelles, in Las Vegas, chiar in capela in care s-a casatorit Elvis Presley, a existat chiar o nunta conform ritului cabalistic”

Creata de documentaristii Kirby Dick, Amy Ziering si Amy Herdy, miniseria in patru parti prezinta, potrivit HBO, unul dintre cele mai cunoscute scandaluri de la Hollywood: acuzatiile de abuz sexual la adresa cineastului Woody Allen, care o implica pe Dylan, fiica lui - care atunci avea 7 ani - si a actritei Mia Farrow; procesul legat de custodia copiilor si relatia lui Woody Allen cu fiica lui Farrow, Soon-Yi; dar si urmarile controversate ale acestor evenimente.

Un purtator de cuvant al cineastului si al sotiei lui, Soon-Yi Previn, a emis un comunicat ca raspuns la miniseria documentara „Allen v. Farrow” lansata de HBO duminica, in care sunt detaliate acuzatiile aduse regizorului de catre actrita Mia Farrow si fiica Dylan Farrow.

Allen si Previn sustin ca realizatorii documentarului „nu au fost interesati de adevar” si ca „au colaborat pe furis” cu Farrow pentru a face „o poveste nemiloasa intesata cu minciuni”.

In cele patru episoade sunt incluse interviuri cu actrita si fiica lor, cu apropiati ai familiei si experti.

Allen si Previn au spus, prin purtatorul de cuvant, ca au avut la dispozitie „zile pentru a raspunde”. De cealalta parte, Amy Herdy a declarat pentru Variety ca ea l-a contactat pe Allen in 2018 cu privire la acest material.

„Asa cum e cunoscut de decenii, aceste acuzatii sunt categoric false. Mai multe agentii le-au investigat la acel moment si au aflat ca, orice Dylan Farrow ar fi putut fi facuta sa creada, nu a avut loc absolut niciun abuz. Este, din pacate, nesurprinzator ca reteaua care difuzeaza asta este HBO, care are un acord de productie si o relatie de afaceri cu Ronan Farrow (fiul lui Allen si al Miei Farrow, n.r.). Desi acest material de mantuiala ar putea obtine atentie, nu schimba faptele”, se mai arata in comunicat.

Citeste si :  Barbara Brylska a vorbit despre sentimentele sale, dupa moartea lui Andrei Myagkov. „Nu am puterea sa vorbesc. Plang”
Articole din aceeasi categorie