04.05.2021
Dupa 27 de ani de casnicie si trei copii crescuti impreuna, Bill Gates a anuntat ca divorteaza de sotia sa. „Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre.”

Miliardarul Bill Gates si sotia sa, Melinda Gates, au anuntat luni intr-o declaratie comuna ca au luat decizia de a pune capat casniciei lor.

Citeste si :  Iubire sau strategie? Maxim Galkin, despre relatia cu Alla Pugacheva, copii si despre zvonurile potrivit carora ar fi homosexual. „Nu cred ca exista vreo femeie care si-ar dori sa se casatoreasca cu un gay, pentru ce?” - VIDEO

“Dupa multa gandire si multa munca in relatia noastra, am luat decizia de a pune capat casatoriei”, au afirmat cei doi filantropi intr-o declaratie postata pe contul de Twitter al lui Bill Gates.

“Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre. Cerem spatiu si intimitate pentru familia noastra, pe masura ce incepem sa navigam in aceasta noua viata”, conform sursei citate.

Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, si sotia sa, Melinda Gates, si-au anuntat astfel divortul dupa 27 de ani de casatorie.

Bill si Melinda Gates, care au trei copii, au anuntat ca vor continua sa colaboreze in cadrul fundatiei lor, Fundatia Bill si Melinda Gates, care are drept misiune combaterea saraciei si a bolilor in lume.

″In ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili si am construit o fundatie ce functioneaza in intreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor sa duca o viata sanatoasa si productiva”, se spune in declaratie.

“Continuam sa impartasim credinta in aceasta misiune si vom continua sa lucram impreuna in cadrul fundatiilor, dar nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre”, au mai precizat ei.

Cei doi s-au cunoscut in anii 1980, cand Melinda a inceput sa lucreze la Microsoft. Ei s-au casatorit in Hawaii, in 1994 si au impreuna trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) si Phoebe (18).

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, in varsta de 65 de ani, este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata de Forbes la 124 de miliarde de dolari.

Citeste si :  Vrea sa-i aduca pe toti ACASA! Nelly Ciobanu, alaturi de cele doua surori ale sale si mama lor. „Suntem cinci la parinti, 3 fete si doi baieti. De mult timp coc in capul meu un gand; sa- i string pe toti la o masa de sarbatoare”
Articole din aceeasi categorie