14.12.2020
Doua celebritati din Rusia au luat-o pe drumuri separate pe plan personal, dar si profesional. „Acesti 4 ani au fost un iad de dragoste”

Casatoria artistilor Suzanna si Roman Varnin, cunoscut sub pseudonimul Malbec, a durat patru ani. Acum cativa ani, cuplul s-a despartit din cauza comportamentului agresiv al lui Roman, dupa care s-au impacat si iata ca cei doi s-au despartit din nou.

Citeste si :  Trupa sud-coreeana BTS a inregistrat un nou record. Ce videoclip a atins 100 de milioane de vizualizari

Roman a publicat pe pagina sa de Instagram o postare, mesajul careia a emotionat fanii interpretilor, in care a scris ca cei doi nu vor mai colabora profesional si nici nu mai formeaza un cuplu. „ Am fost reali de la inceput pana la sfarsit, de aceea totul a functionat atat de stralucitor. Se pare ca nu au trecut 4 ani, ci o eternitate. Da, eram deseori agresiv si insuportabil, puteam tipa ca sa dovedesc ceva complet lipsit de importanta, eram un rahat complet si de multe ori nu cunosteam limitele. Am fost la inceput emotional si m-am comportat impulsiv. De multe ori nu intelegeam deloc cum sa imbunatatim lucrurile. Si pana la urma tot ce a fost bun a fost muzica noastra. Acesti 4 ani au fost un iad de dragoste. Aceasta este calea mea si ii sunt recunoscator, nu as vrea sa schimb nimic, dar as vrea sa invat cum sa-mi gestionez furia si sa fiu si mai productiv. ...Cu siguranta nu este nimic de regretat, tot ce s-ar fi putut intampla s-a intamplat deja. Suntem adulti si acesta este sfarsitul relatiei noastre si al eforturilor noastre muzicale.”, a scris Roman, pe Instagram

Suzanna a sustinut o astfel de postare emotionala, lasand un comentariu: „Sa fie intr-un ceas bun.” 

Existau diverse zvonuri precum ca in relatia celor doi era loc de violenta domestica, deseori Suzanna si Roman s-au despartit, dar totusi povestea lor s-a incheiat, odata cu nasterea copilului.

Cuplul isi va creste impreuna fiica de doar un an, Evangelina-Sophia.

Malbec si Suzanna au reusit sa cucereasca publicul cu piesele lor emotionante. Au ajuns in topuri cu piesa „Гипнозы, iar printre cele mai populare melodii se numara: „Равнодушие”, „Волнует меня”, „Стильный бит” si altele.

Citeste si :  Jill Biden, umilita in Wall Street Journal: „Prima Doamna, doamna Biden, Jill, pustoaico”

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie