14.09.2020
Dorian Popa a dezvaluit cati bani castiga din YouTube! Suma incredibila care ii intra lunar in cont

Are doar 32 de ani, varsta pe care abia a implinit-o in aceasta vara, insa Dorian Popa pare ca este in showbiz de o viata intreaga.

Devenit cunoscut datorita serialului „Pariu cu viata” si a trupei „LaLa Band”, artistul a devenit rapid un adevarat idol pentru o intreaga generatie, ajungand sa aiba milioane de fani in toata tara.

Nascut in Constanta, Dorian Popa este cantaret, actor, vlogger, om de televiziune, influencer si lista poate continua, el singur afirmand de nenumarate ori ca ii place sa faca divertisment si ca nu se va opri niciodata din acest lucru.

Deranjat de faptul ca exista foarte multe persoane care il pun la zid pentru continutul pe care il promoveaza atat in mediul online, cat si in offline, Dorian Popa a realizat mai intai un vlog in care avea un mesaj clar pentru carcotasi, acum el a dezvaluit pe Instagram si cati bani castiga din YouTube.

„Se tot intreaba lumea daca fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fratilor. 24/7”, a scris Dorian Popa pe story, acolo unde a postat si un print screen cu veniturile din ultimele 28 de zile: 10.092 de dolari, din 21,8 milioane de vizualizari.

Potrivit presei mondene, acestia nu sunt singurii bani care ii intra in cont lui Dorian Popa in fiecare luna, el avand si contracte de imagine si concerte, dar si aparitii platite in anumite show-uri TV.

Citeste si :  Dorian Popa, vlog pentru hateri: „M-am enervat rau”! Ce mesaj are pentru cei care il ataca pe net

Surse foto/video: Instagram, YouTube

Articole din aceeasi categorie