16.10.2020
Dmitrii Naghiev - despre viata sa personala: „Nu sunt singur”

Actorul si showmanul rus in varsta de 53 de ani, Dmitrii Naghiev, nu obisnuieste sa vorbeasca despre viata sa personala, insa de aceasta data a oferit cateva detalii.

Citeste si :  Asa tata, asa fiu! Cat de mult seamana Kirill Naghiev cu celebrul sau tata

Dmitrii a fost casatorit o data, cu prezentatoarea TV si jurnalista Alisa Sher, de la care are un fiu de 31 de ani, Kirill. Cei doi au fost impreuna timp de 24 de ani. Acum nu se stie cu cine se intalneste actorul.

Cu toate acestea, inima lui Naghiev nu este, cu siguranta, libera, el insusi a recunoscut acest lucru in timpul emisiunii "Ты не поверишь!"  de la NTV. Actorul a spus ca are o iubita, dar nu i-a dezvaluit numele.

„Este complicat cu femeile, dar nu sunt singur. Voi scrie o carte despre viata mea personala pentru ca oamenii sa planga si sa boceasca. Corect. La varsta mea, nu trebuie sa-mi dau seama si sa aleg femei. Ma bucur de toti trecatorii”, a declarat el.

El a mai declarat, acum cateva luni, intr-un interviu acordat revistei „7Дней”:  „Femeia mea iubita este cea mai buna prietena a mea”, a spus actorul despre a doua jumatate.

Se stie, de asemenea, ca Kirill nu este singurul sau fiu. Potrivit zvonurilor, Naghiev are doi copii mai mici, pe fiul Mark si fiica Mira. Totusi, actorul insusi nu numai ca nu le arata publicului, dar in general, prefera sa nu vorbeasca despre iubitele lui. Nici nu vorbeste despre cine e mama copiilor sai.

Potrivit actorului, nu ii este greu sa-si ascunda viata personala. Chiar daca iese cu iubita lui in public, incearca sa nu atraga atentia asupra lor.
„Sa pastrezi un secret este usor, pur si simplu nu se arata, atata tot. Si chiar daca iubita mea si cu mine suntem undeva la premiera, stam doar in parti diferite ale salii”, a spus el. 

Citeste si :  Cum arata cea mai de neinlocuit femeie din viata lui Dmitrii Naghiev, cu care e impreuna de aproape 20 de ani

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie