16.03.2018
Diana Grigor, dezastru vestimentar sau evolutie stilistica? Iata cum s-a afisat la cel mai recent eveniment - FOTO
Desi in ultima perioada a reusit sa bifeze aparitii reusite, aceasta nu s-a lasat de tinutele extravagante.

Este cunoscuta drept una dintre vedetele de la noi, care are in garderoba sa numeroase articole vestimentare interesante. Din pacate pentru Diana, desi reuseste sa atraga atentia, nu orice piesa purtata de ea, o avantajeaza. 

Recent Diana Grigor s-a afisat la un eveniment, imbracata intr-o tinuta extravaganta. Aceasta a purtat o jacheta de inspiratie retro, cu maneca scurta si gulerul mare din blana pufoasa, o fusta din blana, diferita de blana gulerului si o pereche de cizme peste genunchi, cu toc si sireturi in fata. Desi a ales un machiaj discret, coafura acesteia a fost si ea complicata. Fiecare articol ar putea constitui piesa de rezistenta intr-o tinuta, dar toate la un loc, au reusit sa-i transforme tinuta in una destul de kitschoasa.

Nu este prima data cand vedeta adopta tinute de acest gen, dar pe care aceasta nu prea reuseste sa le domine. Criticii de moda afirma ca kitschul are si el dreptul la viata, doar ca persoana care opteaza pentru o astfel de tinuta ar trebui sa aleaga cu atentie fiecare piesa, pentru a nu o transforma, in una ridicola.

Apreciem curajul Dianei si dorinta de a experimenta, dar ii sugeram sa fie mai atenta la detalii pentru ca poate.





Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie