15.08.2019
Dezvaluirile unui model. Ce se intampla, in realitate, la petrecerile playboy-ului Dan Bilzerian
Kaitlyn Isham, un model de 29 de ani, a dezvaluit ce se intampla la decadentele petreceri date de Dan Bilzerian, jucatorul profesionist de poker, autointitulat „regele Instagramului”.

Kaitlyn, care in trecut a aparut in reality show-ul The Seven Year Switch, a participat la petrecerea de lansare a unei noi companii a lui Dan Bilzerian, alaturi de rapperi si sportivi celebri, printre care Chris Brown, Tyga sau snowboarder-ul Shaun White. Aceasta a remarcat, din prima clipa, ca la eveniment aveau acces doar femei „extrem de atractive”.


Am auzit ca da o petrecere si am trimis un mesaj echipei, intreband daca pot sa vin si eu”, a declarat modelul pentru Daily Mail Australia. „Acestia mi-au spus clar ca doar femeile frumoase reusesc sa intre. Am fost destul de emotionata pentru ca, oriunde in lumea asta, sunt de nota 10, dar in Los Angeles sunt de cel mult nota 7”.


Intr-un final, Kaitlyn a fost invitata pe luxoasa proprietate din Bel-Air, in valoare de 100 de milioane de dolari.


N-am intrat niciodata intr-o casa atat de scumpa! Inauntru erau femei superbe peste tot.”

Aceasta a marturisit ca s-a aruncat, apoi, pe Dan. „M-am prezentat, spunandu-i ca sunt urmatorul lui suflet pereche. I-am spus ca semnele noastre zodiacale sunt compatibile si ca vreau sa fiu mama viitorului sau copil”. Conform spusele modelului, Dan a declinat foarte politicos oferta, inainte de a se ocupa de alti oaspeti.

„A ras la comentariile mele amuzante si mi-a multumit ca am venit. Nu mi-a cerut numarul de telefon, dar sper ca i-am facut o impresie buna si sper sa ma invite si la viitoarea petrecere”.

Kaitlyn a adaugat ca jucatorul profesionist de poker este extrem de sexy si ca „toate fetele sunt atrase de el”.Dan Bilzerian are o avere de aproximativ 100 de milioane de dolari, majoritatea banilor provenind din jocurile de poker. Postarile sale scandaloase, in care apar, inevitabil, femei frumoase si aproape dezbracate, i-au adus porecla de „regele Instagramului”.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie