22.02.2021
Dezvaluiri picante din dormitor! Ce spune Pamela Anderson despre performantele noului sot

Pamela Anderson i-a luat pe toti prin surprindere cand a anuntat ca s-a casatorit cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst, si ca a decis sa renunte la retelele de socializare. 

Citeste si :  Dupa ce a aparut documentarul despre acuzatiile de abuz, Woody Allen si sotia lui spun ca pelicula HBO este o „poveste nemiloasa intesata cu minciuni”

Zis si facut! Din 26 ianuarie, blonda nu mai postat nimic pe Instagram, Facebook sau Twitter. Ce-a facut in tot acest timp? Potrivit unui interviu recent, indragostitii s-au baricadat in dormitor si n-au mai iesit de acolo.

„N-am mai parasit locul asta din Ajunul Craciunului”, a declarat Pamela Anderson in cadrul unui interviu la care a raspuns la intrebari direct din pat, alaturi de sotul ei. 

„Sunt exact unde trebuie sa fiu. In bratele barbatului care ma iubeste cu adevarat”, a spus actrita din Baywatch, care pare mai indragostita ca niciodata.

Apropiatii cuplului spun ca acestia au parte de o viata sexuala foarte activa, iar secretul consta in portia de carnaciori vegani pe care blonda i-a serveste sotului ei. 

Prietenii Pamelei au declarat ca dieta vegana face minuni in cazul lui Dan Hayhurst. „Dan se simte un om nou. Pam face carnati vegani si este faimoasa pentru sucurile ei vegane”, a spus o sursa apropiata cuplului pentru The Mirror. 

Pamela este vegana de 30 de ani si a declarat recent ca „veganii sunt cei mai buni iubiti”.

„Colesterolul incetineste circulatia sangelui catre toate organele corpului. Iti poti imbunatati sanatatea generala si poti creste apetitul sexual doar prin a adopta o dieta vegana. Un corp sanatos este un corp sexy!”, a scris sex simbolul anilor 90 pe conturile de socializare. 

Citeste si :  A lasat tinutele elegante si a imbracat un costum sport. Cum si-a petrecut weekend-ul Maia Sandu

Surse foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie