05.05.2021
Detalii incendiare despre aventurile lui Kirk Douglas. Anne, sotia sa, le-a cunoscut si acceptat: ”El nu mi le-a ascuns niciodata”

Kirk si Anne Douglas s-au casatorit in 1954, au trait impreuna mai bine de 60 de ani si se poate spune ca au stat unul langa altul la bine si la rau.

Au avut doi copii, Peter si Eric, insa nu si monogamie. Anne a scris o carte in care povesteste aventurile celebrului sau sot: ”Kirk si Anne: Scrisori de dragoste, ras si viata la Hollywood.”

Filip Kirkorov - in cusma de carlan, ca un adevarat moldovean! Natalia Gordienko: „A devenit deja de-al nostru!”

Anne a marturisit in carte ca sotul sau nu i-a ascuns aventurile si ca infidelitatile sale au fost, oarecum, o parte acceptata a mariajului cu Kirk.

”Ca europeana, am inteles ca nu as fi fost realista sa ma astept la fidelitate in aceasta casnicie.”

Nascuta in Hanovra (Germania), in eforturile de a scapa din tara ocupata de nazisti, Anne a ajuns in Franta. Vorbea fluent germana, engleza, franceza si italiana si, astfel, a putut lucra cu un distribuitor francez de film, incepand o cariera in industria cinematografiei. Ea l-a cunoscut pe Kirk Douglas in 1953, cand el se afla in Paris pentru a filma „Act of Love” si i-a propus sa ii fie publicist. Un an mai tarziu, cuplul s-a casatorit in Las Vegas.

Kirk Douglas spunea despre sotia sa: „Anne este altruista, plina de compasiune si loiala la extrem. Are si un simt al umorului viclean si ma poate face sa rad in engleza, franceza si germana”.

„Mi-a bagat limba adanc in gat”: cele mai scandaloase saruturi ale vedetelor de la Hollywood

Kirk a scris si el o autobiografie in 1988, unde a vorbit deschis despre aventurile sale, cum a cucerit-o pe fiica lui Joan Crawford, pe Rita Hayworth sau Patricia Neal. A incercat, dar nu a reusit sa o seduca pe Lauren Bacall.

Anne a marturisit apoi ca Kirk i-a cerut permisiunea inainte de a face publice aceste aventuri si era convinsa ca autobiografia a avut mare succes datorita candorii actorului.

Anne Douglas, vaduva actorului Kirk Douglas si producatoare cunoscuta pentru munca sa in scop caritabil, a murit la varsta de 102 ani, pe 29 aprilie 2021, in casa sa din Beverly Hills.

Decesul ei a venit la un an de la moartea lui Kirk Douglas (februarie 2020) si la cateva zile dupa ce a implinit 102 ani. Cei doi au fost casatoriti timp de 66 de ani.

„Anne a fost mai mult decat o mama vitrega, si niciodata «vicleana»”, a spus actorul Michael Douglas intr-un comunicat. „A scos la iveala ce era mai bun in noi toti, mai ales in tatal nostru. Tata nu ar fi avut cariera pe care a avut-o fara sprijinul si parteneriatul cu Anne. Catherine si cu mine si copiii am adorat-o. Va fi mereu in inimile noastre”.

Articole din aceeasi categorie