28.06.2020
Desi demult nu mai este mic, Ionel Istrati este alintat in continuare de mama sa. "Multumesc mamica pentru timpul frumos pe care il traiesc"

Ionel Istrati s-a bucurat astazi de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, care i-a trezit cele mai placute amintiri din perioada copilariei.

Interpretul a publicat pe Facebook doua fotografii cu painea coapta de mama sa si a tinut sa-i multumeasca mamei in primul rand pentru ca i-a amintit de gustul copilariei.

"Painea este simbolul familiei, casei parinteste si lucrurilor sfinte. Insasi procesul parca ii mobiliza pe toti: tata- cu grija fainii, mama framanta, iar copiii, mirati de cresterea aluatului. Apoi- ce miros!
Sfinte timpuri. Nimic in lume nu-i mai gustos decat o bucata de paine aburinda, scoasa din cuptor! Adormeam adesea pe cuptorul cald, in iernile geroase, dupa ce s-a scos painea din cuptor. N-am mai dormit de mult un somn cu miros de paine coapta.
Acum mama m-a readus in visul frumos al copilariei mele.
Multumesc mamica pentru timpul frumos pe care il traiesc, in Traditiile minunate ale neamului meu!", a scris Ionel pe Facebook.

Ionel Istrati are o relatie deosebita cu ambii parinti, dar in mod special cu mama sa, care il insoteste la toate evenimentele importante la care participa interpretul.

Cantaretul s-a izolat la casa parinteasca chiar de la inceputul pandemiei. Astfel savureaza din plin din toate activitatile care ii placeau in copilarie si niciodata nu uita sa le impartaseasca si cu fanii sai.

 

Articole din aceeasi categorie