22.01.2023
Delia, dans lasciv pe marginea unei piscine. Artista a primit zeci de complimente: „Ce bine arati” - VIDEO

Delia nu posteaza des fotografii cu ea imbracata sumar, insa de data aceasta si-a surprins fanii cu cateva imagini spectaculoase din vacanta. Aflata alaturi de sotul ei Razvan Munteanu in Thailanda, artista a impartasit pe retelele de socializare un videoclip ametitor.

Cantareata in varsta de 40 de ani s-a filmat in timp ce realiza un dans lasciv pe marginea unei piscine, inconjurata de un peisaj impresionant. Delia a purtat o rochie mini de un verde neon, pe care a asortat-o cu o palarie de paie si papuci gumati. Pe melodia cantata de Big Boss Vette, intitulata „Pretty Girls Walk”, romanca si-a miscat soldurile elegant, filmandu-si doar partea din spate a corpului, lucru care i-a facut pe fani sa ia cu asalt sectiunea de comentarii.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, momente grele. Cei doi au stat separati timp de jumatate de an: „Am considerat acest obstacol un test in relatia noastra”

„Cum se traieste cu adevarat viata. Restul oamenilor "normali" stau si isi fac griji ca nu vrei tu sa faci copii”/ „Ce bine arati”/ „Talent”/ „Foarte sexy”, sunt cateva din comentariile pe care Delia le-a primit la postarea sa de pe contul de Instagram.

Delia a ajuns la capatul rabdarii si a reactionat pe retelele de socializare, dupa ce mai multi fani au criticat-o pentru felul in care se imbraca. Artista a rabufnit si le-a oferit acestora un raspuns rautacios la intrebarea „De ce nu te imbraci si tu normal”.

Intr-un videoclip postat pe contul de TikTok, Delia a incercat sa clarifice faptul ca s-a saturat sa primeasca aceeasi intrebarea de fiecare data, justificand faptul ca artistii nu trebuie sa se imbrace ca niste „civili”, mai ales atunci cand vor sa le ofere fanilor ceva spectaculos.

Cristina Scarlevschi - moment emotionant! Ce a publicat dansatoarea pole in mediul online la o luna de la nastere: „Acum inteleg ce inseamna „iubire adevarata”” - FOTO

„Hai sa vorbim putin, ca nu am mai vorbit de mult. Ce as putea sa mai raspund la intrebarea: „Hei, Delia, de ce nu te imbraci si tu ca un om normal?”. Orice ar insemna asta...Pentru ca nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie ca atunci cand se posteaza un artist intr-o tinuta trebuie sa specifice ca este artist si merge la concert. Stiti, concertul e ala unde e o scena, sunt lumini, reflectoare, oameni care platesc un bilet si vor sa vada ceva spectaculos, nu un civil pe scena, imbracat normal. „De ce nu te imbraci normal?”. Normal cum? Ce inseamna normal?”, a spus Delia, vizibil deranjata de comentariile fanilor.

Articole din aceeasi categorie